Pod2G ne demonstreaza ca iPad 3 poate fi untethered jailbroken pe iOS 5.1, spune ca solutia va functiona pe orice iDevice(Video)

[youtube]http://youtu.be/ZWnL7v6Pofk[/youtube]

  Aseara celebrul hacker francez Pod2G ne-a spus ca a reusit sa faca jailbreak tabletei iPad 3 pe iOS 5.1 si ca urmeaza sa verifice daca solutia sa de untethered jailbreak functioneaza si cu noul iOS 5.1.1. Pana sa ajunga acolo, a facut un clip video in care demonstreaza ca solutia sa de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 chiar functioneaza pe tableta iPad 3 si in clipul video de mai sus aveti demonstratia. Nu cred ca erau persoane care sa ii puna a indoiala credibilitatea, insa cu acest clip video a demonstrat ca tot ceea ce spune el este adevarat.

  Tot in cursul noptii Pod2G a afirmat ca solutia sa de untethered jailbreak va functiona cu toate iDevice-urile din moment ce functioneaza cu iPad 3 si iPhone 4. Nu se stie cand anume va lansa el solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1, insa macar stim ca functioneaza.

9 COMENTARII

  1. salut am si eu un iphone 4s a fost blocat pe anglia acum merge cu gervey sim si il folosesc pe cosmote suna nici o problema insa nu imi da voie sa trimit sms…