Prima Pagina aplicatii iOS 6 ar putea aduce schimbari importante pentru interfata de utilizator

iOS 6 ar putea aduce schimbari importante pentru interfata de utilizator

  Se pare ca exista sanse mari ca iOS 6 sa aduca o aplicatie Maps care sa “ne dea pe spate” deoarece informatia privind implementarea acestei aplicatii a fost confirmata de mai multe surse din interiorul Apple. Totusi, pe langa aplicatia aceasta s-ar putea sa avem parte si de o mult, mult asteptata schimbare a interfatei de utilizator. Chronic, o persoana care in trecut a avut acces la versiuni beta ale iOS inainte ca Apple sa le ofere developerilor, sustine ca a testat iOS 6 si ca acesta ar putea aduce schimbari interesante pentru interfata de utilizator.

  El spune ca versiunea testata de el ar putea fi special configurata de catre cel care a instalat-o, insa daca lucrurile nu stau asa, atunci s-ar putea sa avem in sfarsit parte de o surpriza placuta. Utilizatorii au cerut o schimbare majora a interfatei de utilizator, Apple a ignorat cererile pana acum, insa poate iOS 6 va aduce modificarile de care avem nevoie. Va recomand totusi sa nu va puneti prea mari sperante in posibila implementare a acestor schimbari si peste fix o luna vom afla daca informatiile sunt adevarate sau nu.

 • Victor Preda

  Bucurativa ce iphone

 • Victor Preda

  Bucurati-va de iphone 4 ..presimt ca are soarta 3gs-ului cu ios 6 ..

 • Medicul

  iPhone 4 merge bine cu multe tweakuri si widgeturi instalate. Nu vad de ce ar avea probleme cu ios6. Eu sunt multumit de 3Gs cu iOS5. Tocmai ce i-am pus Dashboard X si nu mi se pare ca ingreuneaza deloc.

 • OneCosmin

  Daca vor schimba foarte mult iOS 6, poate nu va mai fi disponibil nici pentru 4S :))

 • Medicul

  @OneCosmin :)) Adica cum? Tu crezi ca o sa porteze Windows7 pe iPhone sau ce?

 • Doru

  Sincer, m-as oftica foarte tare daca iOS 6 nu va fi compatibil ci iPhone 4 , insa raman la ideea ca i4 inca mai este un telefon foarte bun fata de ce prosti de telefoane mai apar in siua de azi !!! TREBUIE sa-l faca compatibil !!!

 • Ar necesita ceva schimbari business