Prima Pagina iOS 5.1 Atentie la tepele privind solutiile de jailbreak pentru iOS 5.1 si iOS...

Atentie la tepele privind solutiile de jailbreak pentru iOS 5.1 si iOS 5.1.1

  Saptamana trecuta Pod2G a anuntat ca solutia sa de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 va fi lansata public in saptamanile urmatoare si teparii de pe internet s-au apucat sa faca bani pe seama naivilor care cred ca Pod2G ar fi oferit solutia spre vanzare. Exista enorm de multe anunturi pe internet in care se vand solutii de jailbreak pentru iOS 5.1.1, insa momentan NU EXISTA o solutie publica de untethered jailbreak pentru toate iDevice-urile. Puteti face tethered jailbreak pe iOS 5.1/5.1.1 pentru dispozitivele lansate inaintea iPad 2 cu ajutorul acestui tutorial, insa pentru iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3 nu puteti face jailbreak pe iOS 5.1/5.1.1.

  Problema cu aceste false solutii de jailbreak disponibile pe internet este complexa si va poate afecta mai mult decat credeti. In general solutiile de jailbreak sunt vandute pe internet si daca pierdeti doar niste bani la o tranzactie de genul acesta atunci scapati ieftin. Daca luati o solutie “gratuita” atunci riscati sa va infectati calculatorul cu cine stie ce troian backdoor care ii ofera hackerului acces total la sistemul vostru de operare de unde poate extrage orice fel de date, inclusiv cele referitoare la cartea voastra de credit sau un eventual cont Paypal.

  NU va lasati pacaliti de falsele solutii de jailbreak promovate pe internet, iar cand o solutie de jailbreak pentru iOS 5.1/5.1.1 va fi lansata va voi anunta! NU PLATITI vreo solutie de jailbreak, toate sunt disponibile gratuit aici si oricine incearca sa va vanda o solutie de jailbreak va minte.

 • DJalexu

  Mda…eu era sa pik in capcana hackerilor de genu asta:)

 • Marian

  Si eu era sa o fac si vroiam sa fac plata instant dar am zis sa mai astept si sa intreb, si am luat o decizie buna vad. Ms Zaone

 • sony4uandrei

  Eu nu inteleg cat de batut in cap sa fii sa nu pui si tu macar o intrebare inainte de a cumpara ceva, mai ales daca esti pe din afara.Cei care sunt pacaliti, intrun fel isi merita soarta…Eu cand mi-am cumparat primul iphone, am citit pe toate forumurile si blogurile tot felul de stiri, tutoriale etc.

 • Gigi

  Dj si marian voi meritati sa va intepe … La ce mai intrati pe situl asta?

 • Bogdan G

  @Gigi Care e problema ta? Oamenii au spus ca erau sa fie pacaliti de falsele solutii de JB si i-au multumit lui zaone pt articol. Nu ti-e clar? 😐

 • andrei

  Am observat ca in tabelul de jailbreak pentru iphone 4 v.5.01 baseband 04.11.08 exista solutia cu sam . As dori daca te rog sa ma informezi, daca cumva mai este valabila aceasta solutie.
  As dori sa adaug ca iphone-ul e blocat in reteaua AT&T si nu am incercat inca sa il jailbreak-uiesc. Multumesc anticipat

 • Este doar restaurarea unui unlock facut cu SAM. Nu mai poti face unlock nou cu SAM.