DictationPad aduce Siri Dictation pe iPad 1 si iPad 2

  In tableta iPad 3 Apple nu a inclus Siri, insa a inclus sistemul de scriere dupa dictare pe care Siri il are incorporat. Desigur ca aceasta functie nu este disponibila si pe tabletele iPad 1/2 pentru ca Apple doreste sa convinga cat mai multi utilizatori sa cumpere cea mai recenta versiune a tabletei iPad. Pentru cei care vor totusi sistemul de scriere dupa dictare al Siri dar nu vor iPad 3, exista acum DictationPad, un tweak publicat aseara in Cydia care aduce pe iPad 1/2 sistemul de scriere dupa dictare din Siri.

DictationPad adds the missing Dictation Button to your Keyboard. After installation you will see a Microphone on the left of your Space-Key. To start the Dictaton tap on the Microphone, tap again on the Microphone to stop the Dictation. When you start a Dictation the Statusbar will become red. There are no options to configure.

  Desigur ca tweak-ul impune instalarea Siri pe iPad inainte de activarea sa, iar dupa ce il instalati veti vedea acel microfon in tasta Space a tastaturii virtuale din iOS. Daca o apasati va vor fi afisate cele 3 butoane mov in casuta de introducere a textului si atunci puteti dicta tot ceea ce doriti, dar in limba engleza. DictationPad poate fi instalat din Cydia, din repo-ul ModMyi, insa este compatibil doar cu iOS 5.