Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 3 coduri gratuite pentru N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance oferite de Gameloft!

[youtube]http://youtu.be/EKlKaJnbFek[/youtube]

  Saptamana trecuta cei de la Gameloft ne-au uimit lansand N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance, un titlu extrem de interesant care a fost comparat de multi cu o versiune pentru terminale mobile a Crysis. Jocul arata foarte bine din punct de vedere grafic, insa nici gameplay-ul nu se lasa mai prejos. Cei care l-au testat pana acum au fost extrem de impresionati de ceea ce ofera el si se poate spune ca Gameloft a lansat, dupa multa vreme, un titlu foarte bun in App Store.

  Pentru ca N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance este atat de interesant, i-am convins pe cei de la Gameloft sa va dea posibilitate de a castiga 3 coduri pentru joc si pentru a participa la concurs trebuie :

  • sa imi spui ce iti place la noul joc. Daca nu ai cumparat titlul iti poti face o parere in baza trailerelor din acest articol si a descrierii din App Store, iar 3 dintre comentariile voastre vor fi premiate.
  • sa partajati concursul printr-un retweet pe Twitter sau un share(NU like) pe Facebook, pe pagina personala, folosind butoanele din acest articol.
  • sa aveti un Apple ID pentru App Store Romania deoarece codurile vor fi oferite DOAR pentru App Store-ul romanesc.

  Va recomand sa fiti creativi si sa le demonstrati celor de la Gameloft ca iDevice.ro are oameni pentru care merita organizate in viitor concursuri cel putin la fel de interesante! Concursul se incheie maine seara la ora 20:00.

UPDATE: V-am spus ca trebuie sa fiti creativi pentru a castiga ceva, asa ca decizia mea este una pur subiectiva iarcastigatorii sunt: sony4uandreiMircea MihaiVlad Gheorghiu-Ichimescu. Veti fi contactati de Gameloft pentru a primi premiile.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZIcFNBiadc[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/2CSOIh6lpB8[/youtube]

89 COMENTARII

  1. pai, grafica buna, si sunt curios sa vad cum e povestea, tinand cont ca am si celelalte doua jocuri… si sunt fan Halo ….si cum jocu asta e un fel de halo ….

  2. Grafica excelenta isi spune cuvantul decisiv in acest super joc! Nici nu ma asteptam la mai putin de la Gameloft! Succes in continuare in a creea jocuri cat mai interesante pt idevice-uri!

  3. Imi place noul jokc pentru ca
    1.are o grafica foarte buna.
    2.un gameplay de care nu am avut parte niciodata.
    3.este creat de Gameloft.
    4.are un pret rezonabil fata de crisys pt pc…
    5.e o onoare pentru appstore.

    P.S. Particip shi eu:)

  4. Cand a aparut NOVA3 pe appstore, nu am mai stat pe ganduri si l-am instalat. Pozele mi-au spus ca este un joc care chiar merita jucat. Ei bine, asa a si fost, am stat pana l-am terminat. Este un joc FOARTE captivant, cu o poveste interesanta, are un gameplay destul de lung, multe personaje care te ajuta, dar mazrah se dovedeste a fi un tradator. Ce mi-a placut la NOVA3, grafica, care pentru un joc de iOS este super, nu se blocheaza, iar multiplayer-ul este exceptional: fara lag, fara hackeri. Din punctul meu de vedere, NOVA3 este cel mai tare shooter pentru iOS. Daca ar fi sa ii dau o nota, 10+ din partea mea, fiind foarte bine facut pana la ultimul detaliu.

  5. Personal nu am cumparat jocul , dar m-am jucat pe telefonul unui coleg cat sa imi fac o impresie.Ce sa zic, de cand am inceput sa joc nu mi-am mai putut sterge zambetul de pe fata.E fantastic.Chiar vreau sa il am in telefon si probabil o sa il cumpar zilele urmatoare.
    Grafica te da pe spate complet, fara indoiala are cea mai buna grafica dintre toate jocurile mobile de pana acum.Gameplay-ul e foarte intuitiv, controlul fiind precis, mai ales daca ai jucat si versiunile anterioare, sunetul armelor e foarte tare, real, va spun pentru ca l-am jucat cu casti MonsterBeats.
    Per total, bravo Gameloft, nota 10 pentu joc, daca toti producatorii de jocuri vor continua asa, sigur vor schimba viitorul consolelor gaming.

  6. Cel mai bun joc cu multiplayer pentru iOS grafica este geniala chiar comparabila cu grafica de consola, situatiile in care te pune jocul sunt EXPLOZIVE in sensul bun al cuvantului!

  7. SUPERB acest joc lam si cumparat pe iphone 4 meu si se misca super merita toti banii nici nu ma-m uitat la acei 5,44 EURO doar la titlu si grafica, bv Gameloft ca si MC3 tot un super shooter de succes si din cate am vazut exista romanii in esenta jocului bv baetiiii
    bft tututor enjoy the Game 😉

  8. N.O.V.A din propria opinie este un joc interesant din categoria FPS urilor pe idevice uri care ofera utilizatorului libertatea de a interactiona cu caracterul si cu mediul printr o grafica mai mult decat multumitoare si asta este datorata atentiei la detalii de care creatorii au dat dovada. Merita cel mai mare rating si de asemenea toti banii.

  9. este foarte interesant…are o grafica superba pentru terminale mobile si un game play foarte tare….cred ca este unul dintre acele jocuri de care nu te poti desparti…
    si este foarte frumos ca organizezi acest concurs deoarece nu este un joc foarte ieftin…

  10. Dupa trailere imi dau seama ca este un joc bun,cum au spus toti de pana acum grafica este super,dar sigameplay-ul care este combinat si cu Serious Sam,si sa nu uitam skilurile noi.Din cate am vazut in app store are 6 moduri de joc,pe care pot juca 12 playeri,si faptul ca poti ajuta un coechipier urcand in masina sa. Este un joc care sigur merita sa fie in top in app store.

  11. Voi incepe cu grafica: din cate am auzit( nu il am) grafica este exceptionala, mult peste alte jocuri,fara lag, bug, nu exista erori grafice
    2. Story mode-ul este foarte bun, poveste exceptionala
    3. Gameplay este deasemena foarte bun , fara lag fara inamici care nu mor chiar daca tragi 10 ore in ei, pe scurt exceptional
    4. Experienta devine si mai placuta datorita sunetului, intrand in pielea personajului

    Eu cred ca este unul din cele mai bune jocuri de la gameloft, la momentul actual este chiar cel ma bun, si as dori foarte mult sa il joc

    Ps: as putea sa il iau oricand crack-uit, dar nu fac asta pentru a respecta munca depusa de Gameloft
    Sper sa castig un cod 🙂

  12. Cei de la Gameloft au facut o treaba incredibla. NOVA3 are o grafica impecabila cu atat mai mult cat este Retina Display ready. Momentan Sky Gambler si RealRacing2 sunt jocurile mele preferate pe iPad 3. Shooter-ul acesta ar putea sa fie printe preferatele mele si ar fi grozav sa il iau gratis. Mersi.

  13. Sper ca aceste comentarii sunt citite si de Gameloft. Sa incep prin a-mi expira parerea despre Gameloft. Am aflat de aceasta firma de jocuri odata cu lansarea Hero of Sparta – primul joc cu adevarat senzational pentru iPhone la ora actuala. La acel moment consideram Gameloft ca cel mai tare dezvoltator de jocuri. Dupa ce au aparut si alte titluri foarte bune (Assassin’s Creed, etc.) au inceput sa apara si jocuri extraordinar de proaste din toate punctele de vedere (vezi Backstab, Hero of sparta 2, Gangstar 1, 2 etc.). Sincer 1 an sau 2 nici nu am mai cautat sa vad ce jocuri au mai dezvoltat pentru ca mi s-a parut ca irosisem banii pe unele jocuri de ale lor. Am auzit cuvinte de lauda pe idevice.ro cand Gameloft lansat Modern Combat 3 si am spus ca merita sa le mai ofer o sansa. Acest joc pur si simplu m-a uimit total. Grafica, povestea, modul de joc este extraordinar. Dupa ce am cumparat si jucat acest joc pot sa spun ca mi-am schimbat total parerea despre Gameloft. Am jucat si Tintin – alt joc foarte bine realizat. Ma bucur ca Gameloft a ridicat stacheta si asteptam cu nerabdare un alt joc foarte bun de la ei. Sincer eram pregatit sa cumpar Nova 3 dar am vazut acest articol si am spus ca merita sa incerc. Daca nu o sa castig un cod, cu siguranta il voi cumpara. Toate cele bune si urez succes pe mai departe la Gameloft.

  14. Particip. Un singleplayer cât si multiplayer superb. Niște grafici cum nu prea vezi la orice joc,mai ales pe un telefon. Te simți ca si cum ai avea o consola portabilă in mână 🙂 aproape de un Vita. Sper sa se facă cât mai multe jocuri nova si ca treaba bună să meargă mai departe

  15. Jocul este foarte frumos si as vrea sa il am pe telefon. Gameloft este una dintre cele mai bune companii dezvoltatoare de jocuri pentru iOS.
    Particip!

  16. Nu am jucat NOVA 3, dar la grafica e peste tot, sper doar sa fie mult mai usor de controlat ca NOVA 2..in rest baietii de la Gameloft sa o tina tot asa cu jocurile care merita sa fie jucate p un produs Apple

  17. Se pot spune foarte multe despre un cadru continuu de doar câteva secunde din noul joc al celor de la Gameloft: N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance, atunci când hotărăști să lași deoparte munca și gândurile și te afuzi într-o joc cu o grafică care nu credeam că va fi posibilă mai ales pe portabile; până acum nu foarte mult timp, cei mai mulți dintre noi credeau că jocurile menite să aducă relaxare, amuzament și distractie, întru-un cuvând spus: entertainment, sunt doar o idee în jurul căreia trebuie să se învârtă bani, o afacere… poate nici nu trebuie să ne schimbăm părerea și sincer nici nu ne-am putea gândi la așa ceva, nu când pornești jocuri de acest gen… grafica te duce în alt spațiu, sunetul parcă îți adie din orice parte iar gameplay-ul te încătușează în fața imaginilor care se desfășoară cu repezitate. A trecut mult timp, chiar prea mult aș putea spune, de când nu am mai avut o vorbă bună despre rezultatele aparentei munci depuse începute cu un gând solid…
    Felicitări Gameloft pentru rezultatele obținute pe merit… cât despre iDevice.ro, nu-ți pot dori decât să “fii online” cel puțin la fel de bine pe cât e acum

  18. In primul rand ma atras faptul ca jocul este facut de Gameloft deoarece nu cumpar orice joc de shootere,in al doilea rand ma impresionat grafica jocului,pentru un joc de telefon e foarte avansat la grafica si sincer ma asteptam sa mearga prost pe un iphone 4 dar se misca chiar foarte bine,chiar si pe iphone 3gs,de unde ne putem da seama ca jocul este deasemenea foarte bine optimizat iar in al treilea rand mi-a placut gameplay-ul,foarte usor de jucat,butoanele sunt unde trebuie,are o varietate de arme iar dupa cum intreba cineva de mai sus,se poate juca jocul si fara “in app purchase” cea ce este un lucru de laudat pentru cei de la gameloft.In concluzie un joc de 5 stele care te atrage si trebuie neaparat terminat,nu sa lasi jocul sa zaca acolo intr-un folder si vreau deasemenea sa-mi cer scuze daca am greseli gramaticale de scriere deoarece sunt pe iphone si ma grabesc sa joc N.O.V.A 3

  19. Toti care citesc iDevice.ro si nu numai, stiu ca cei de la Gameloft au aplicatii de exceptie. Cu sigurata vor veni mereu cu lucruri bune.

    Particip.

  20. Cei de la Gameloft au si au avut din totdeauna cele mai bune jocuri pt dispozitivele portabile atat ca gameplay cat si ca grafica. Un joc ca acesta este intotdeauna binevenit printre celelalte pe care le detin. Particip !

  21. eu sincer sunt un gamer de foarte mult timp iar ca joc consider ca nova 3 este foate bine dezvoltat deoarece gameloft a adus distractia din halo cu masinile ,armele si puterile si a adaugat grafica foarte buna si gameplay-ul foarte reusit din crysis Buna Treaba Gameloft esti una dintre cele mai bune companii care fac jocuri si astept cu nerabdare asphalt 7 heat pentru ca stiu ca o sa iasa un alt joc revolutionar de la voi Bravo Gameloft
    Particip la acest concura

  22. grafica si game play-ul si story-ul e cel mai important la un joc…iar de la an de an se imbunatatesc pe device-uri…asta e un lucru bun….acum revenind la joc,grafica e destul de ok implementata sa speram si story-ul…nu-l am,doar ce am vazut pe aici ca si trailer…e ok..;)))

  23. Felicitari Gameloft! Seria N. O. V. A. este una dintre cele mai reusite titluri realizate de Gameloft. De la grafica foarte avansata, la gameplay-ul foarte bine realizat, pana la experienta intreaga a unei serii de jocuri foarte bine optimizate atat pentru iPad cat si pentru iPhone. Experienta grafica este una care te propulseaza spre viitor iar gameplay-ul…”you just love it!”…N. O. V. A. “It just works!”. Daca primul N. O. V. A. m-a lasat la propriu cu gura cascata, N. O. V. A. 2 a fost un mic soc pentru mine, nivelul graficii fiind foarte avansat si pentru ziua de astazi. Al treilea titlu ar seriei nu am apucat sa-l joc inca, dar din trailere amramas placut surprins. Dupa ce am vazut primul trailer aparut de la acest joc, mi-a ramas dorinta de a-l juca cat mai curand posibil. “It’s something you really have to see. And touch.”
    Felicitari Zaone pentru munca depusa!

  24. Ce sa zic..numai cuvinte de lauda, grafica este excelenta din ce vad in trailer, dupa cum sa vazut si la nova 2, acuma sper sa il testez pe propriul iphone cat de curand, felicicitari celor de la gameloft pentru tot efortul depus..ce sa va mai zic..succes in castigarea celor 3 coduri 😀 sper sa fiu printre ei 🙂

  25. Probably the best game I have ever seen on a smartphone and tablet, reminds me of the old times when we wore playing, Unreal in internet cafés, hope you will keep up the good work and bring us a new perspective about playing on a tablet or smartphone.

  26. Din ce am vazut prin Trailer-ele de pe YouTube si screenshot-urile din AppStore, dupa părerea mea este mult mai sus de Crysis. Dupa ce ca este produs de echipa Gameloft ( deci nu exista șanse sa fie un joc plictisitor ) mai are si 1,57 de GB ( sa avem pardon, dar la mărimea asta trebuie sa fie ceva foarte tare ). Vreau sa vad cum il rulez pe 4S. Deci, PARTICIP !!!

  27. Am cumparat primele 2 jocuri din serie si pot spune ca la vremea lor au ridicat standardele FPSurile existente pana atunci, acelas lucru facand si NOVA 3. As fi recunoscator daca m-ai alege prince cei 3 castigatori iar daca nu o sa am norocul asta probabil ca o sa astept pana aplicatia apare la pret redus in appstore si am sa il cumpar si eu :D.. Tin minte ca in NOVA 2 erea o probelma cu hackeri pe multiplayer, a semnalizat cineva asemenea probleme in NOVA 3 ?

  28. Am ramas surprIns cand am vazut trailerul la acest joc, imediat mi-au trecut prin minte 2 jocuri de console cum ar fi crysis si halo, uitand faptul ca ma aflu si ca jocul este facut pt o tableta. Tocmai de aceea vreau sa incerc sa aflu cu adevarat daca m-am inselat sau nu.

  29. E bestial. Un fps multiplayer pe ipad… Foarte tare. Trebuie sa mai vedem cat de facil e controlul, fiindca am jucat celelalte NOVA insa nu prea m-am inteles cu joystick-ul virtual. Din trailer ai impresia ca e un joc pentru PC…

    Particip si eu!!!

  30. Din trailere si videoclipuri cu gameplay pare a fi cel mai bun joc fps de pe platforma iOS.Si nu doar gameplayul este spectacos,are si o poveste care se desfasoara in 10 misiuni cu continuare.Abia cu acest joc au fost folosite resursele adevarate ale device urilor A5.Ar fi o provocare pentru mine acest joc.

  31. Cel mai important feature este multiplayerul. S-a pus accent foarte mult pe dezvoltarea acestei parti a jocului.

    Un joc fara multiplayer dupa parerea mea are foarte mult de pierdut.

  32. Consider ca are o grafica excelenta pentru un joc tinand cont ca un iPhone este foarte mic in comparatie cu un xbox 360. Jocurile din App Store sunt cele mai reusite, pe langa cele de pe PC si console. Pe mine sincer m-a impresionat faptul ca grafica este asa de realistica.

    Din cate am vazut din trailere, cel mai mult m-a impresionat modul multiplayer. Se aseamana cu jocurile care le vedem astazi pe PC: grafica excelenta si explozi multe (majoritatea Sci-Fi, desigur).

    Va multumesc pentru citire.
    MaximMike

  33. Incepand cu H.L., continuand cu C.S. si apoi ajungand la Halo (jucate pe diverse platforme) am trecut la N.O.V.A. 2 pentru iOS. Acesta din urma l-am achizitionat in urma multor review-uri pozitive care mi-au atras atentia. Nu regret achizitia facuta si mai mult decat atat astept sa pun mana si pe ultima varianta, N.O.V.A. 3, in special pentru modulul multiplayer, care prezita un interes deosebit pentru mine.
    Poate voi avea sansa sa il castig, asa ca particip si eu la acest concurs. 🙂
    Bafta tuturor.

  34. nu mii se pare cine stie ce joc sincer l-am avut pe tel pus am jucat 5min si l-am sters binenteles fiecare cu parerea sa,Modern Combat 3: Fallen Nation super joc!!!

  35. M-am jucat primul joc si al doilea, pentru al treilea eu nu mi-as putea imagina ce ar putea sa imbunatateasca, dar cei de la gameloft au reusit, NOVA 3 este si va fi un mildstone in grafica pe iDevice-uri. Abia astept si sper sa castig.

    Particip.

  36. Jocul este ok .
    As schimba efectele care iti sugereaza o varsare de sange cu efecte mai apropiate de momentul de desfasurare a actiunii .
    Dezintegrare , Demoleculare , Teleportare , etc . Laser frate !!! .
    Nu cred ca trebuie sa ii bubuie capul ca sa fie invins .
    Copiii mei ar fi mai fericiti 🙂

  37. Felicitari celor de la Gameloft!Jocul este foarte bine realizat din toate punctele de vedere.Modul multiplayer este incredibil, este un joc care isi merita banii.
    Succes echipei Gameloft si sper ca jocul sa fie pe placul tuturor!

  38. In primul rand ma atras faptul ca jocul este facut de Gameloft deoarece nu cumpar orice joc de shootere,in al doilea rand ma impresionat grafica jocului,pentru un joc de telefon e foarte avansat la grafica si sincer ma asteptam sa mearga prost pe un iphone 4 dar se misca chiar foarte bine,chiar si pe iphone 3gs,de unde ne putem da seama ca jocul este deasemenea foarte bine optimizat iar in al treilea rand mi-a placut gameplay-ul,foarte usor de jucat,butoanele sunt unde trebuie,are o varietate de arme iar dupa cum intreba cineva de mai sus,se poate juca jocul si fara “in app purchase” cea ce este un lucru de laudat pentru cei de la gameloft.In concluzie un joc de 5 stele care te atrage si trebuie neaparat terminat,nu sa lasi jocul sa zaca acolo intr-un folder si vreau deasemenea sa-mi cer scuze daca am greseli gramaticale de scriere deoarece sunt pe iphone si ma grabesc sa joc N.O.V.A 3. PARTICIP,Twitter:rrares1996

  39. Grafica este exceptionala pentru un joc de iphone dar de altfel si asphalt 6 a atins acest nivel superior.Ce imi place mie la joc efectiv este ca putem folosi giroscopul !!.Totusi ma enervez ca de multe ori chiar nu stiu ce trebuie facut sa avansez in joc

  40. Jocul acesta m-a lasat fara cuvinte. Imi place pentru grafica, pentru gameplay si multiplayer. Este semnul perfect ca incet incet jocurile se muta de pe consola/pc pe telefoane. Totusi sunt curios cat de bine e facut sistemul de control; mi-e greu sa cred ca pe un telefon te poti misca asa rapid. Abia astept sa-l castig ca sa ma conving.

  41. Gameloft ii intrece cu siguranta pe cei de la ea games la jocurile pe terminale mobile, iar N.O.V.A 3 dovedeste acest lucru prin grafica excelenta, gameplay exceptional si multiplayer mode de calitate.
    Best game ever created by Gameloft and we are waiting for you to make comsole/pc games.

  42. GAMELOFT e tatal lor in materie de jocuri, chiar nu ma dezamagesc, fata de EA sau de alte studiouri. Felicitari! Iar jocul despre care se face vorbire pare un alt titlu de baza al GAMELOFT!

  43. Gameloft este o companie care aduce pe iOS ideea unor jocuri existente deja pe console, dar foarte bine implementate si realizate. Seria N.O.V.A este o paralelă Halo foarte bine făcută, atât din punct de vedere grafic, cât și al gameplayului. Texturile HD, varietatea armelor și a misiunilor, controlul ușor și povestea sunt doar câteva lucruri bune la care mă aștept după ce am văzut trailerele. Sunt sigur că acest joc își face toți banii și sper ca Gameloft să continue tot așa.