Men In Black 3 este disponibil in App Store(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k5fk6yUZXKQ[/youtube]

  Acum doua saptamani v-am spus ca Gameloft pregateste lansarea in App Store a jocului Men in Black 3 si iata ca acest lucru s-a intamplat oficial astazi. Incepand de acum puteti descarca gratuit din magazinul de aplicatii a celor de la Apple jocul facut special pentru filmul cu acelasi nume, film in care vor fi prezente “nume mari” ale cinematografiei americane. Desi filmul Men in Black 3 este plin de scene de actiune, in jocul celor de la Gameloft veti avea doar oportunitatea de a administra o agentie MIB si sincer sa fiu nu am ramas chiar atat de placut impresionat de ceea ce au pregatit ei.

Agent, humanity is in danger! The vile Radiant has arrived on Earth and he must be stopped now. For the first time ever, you will be in charge of the MIB agency, but don’t worry, Agent O, Agent K and Frank will help you to run the agency and fight against this new threat to mankind.

  Chiar de la publicarea primului trailer al jocului Men In Black 3 mi-am dat seama ca acesta nu se va compara din niciun punct de vedere cu N.O.V.A. 3 si iata ca am avut dreptate. Partea buna este ca jocul Men in Black 3 este disponibil gratuit in App Store sub forma unei aplicatii universale.

Pretul initial:
Nume:
Men in Black 3

Gratuit

s





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: The official game of 2012s exciting action blockbuster, Men in Black 3, is now available!

We are the best-kept secret in the universe. We are Earths best, last, and only line of defense. We are above the system. Over it. Beyond it. We are “them.” We are …


Dimensiunea aplicatiei este: 27.3 Mb


6 COMENTARII

  1. Ma gandeam ca e un freemium si ca are mai mult de un giga, insa pare un 2D aiurit. La 27 MB nici nu merita descarcat, chit ca e free.