Prima Pagina Apple Apple, OS X si “problema” numelor viitoarelor versiuni ale sistemului de operare

Apple, OS X si “problema” numelor viitoarelor versiuni ale sistemului de operare

  Cei de la Gizmodo prezinta numele alese de catre Apple pentru sistemele de operare lansate pana acum pentru utilizatori si felul in care compania a sarit de la o denumirea la alta. Observati ca Apple a avut o metoda destul de ciudata de a alege nume pentru OS X-ul sau si se pare ca in curand ar putea ramane fara denumiri puternice si atragatoare pentru el. Moutain Lion este cea mai recenta folosita pentru o versiune a OS X care urmeaza sa fie lansata in vara, insa dupa ea nimeni nu stie ce va alege Apple.

  Lasand la o parte numele care contin cuvantul pisica si denumirile Lynx/Ocelot care au fost deja folosite, Apple ar putea schimba complet denumirea OS X-ului si poate in curand vom vedea un OS XI complet schimba si mult mai apropiat de iOS.

 • nu cred ca asta e problema =) sigur stiu ei deja care e numele os x-urilor viitoare

 • Danpuf

  Ia uitati va pe mactracker sa vedeti ce denumiri au mai avu

 • ibobia

  Cu părere de rău, genul ăsta de comentarii despre modul “ciudat” în care și-a ales Apple denumirile și “riscul” să rămână fără unele “puternice” sau despre “misterul de nepătruns”, vezi Doamne, în legătură cu următoarea denumire,….e cel puțin copilăresc dar, mai degrabă, riscă să cadă în penibil.
  Spun asta ca urmare a frustrării resimtite la citirea articolului.
  Nu e demn de acest blog.
  Cu respect, Zaone!