Downgrade-ul baseband-ului de iPad din iPhone 3GS este posibil, nu se stie daca il veti putea face voi vreodata

  Acum cateva minute i0n1c si MuscleNerd au inceput pe Twitter o discutie legata de baseband-ul tabletei iPad din iPhone 3GS, totul avand legatura cu eventuala imposibilitate de a face downgrade. MuscleNerd spune ca downgrade-ul baseband-ului de iPad este posibil pe iPhone 3GS pentru ca acest dispozitiv nu foloseste bbticket-uri,  insa e greu de crezut ca va fi lansata vreodata o solutie care sa va permita sa faceti acest lucru. MuscleNerd spune ca acest baseband este folosit pentru a decoda terminalele iPhone 3GS si probabil de aceea Dev Team nu s-a obosit vreodata sa faca o solutie de downgrade, deoarece acel downgrade nu v-ar aduce la un baseband decodabil.

  In concluzie, chiar daca ati putea face downgrade baseband-ului de iPad pe iPhone 3GS si ati putea folosi din nou GPS-ul, nu veti putea decoda prin software dispozitivul. Aceasta metoda de downgrade ar fi fost excelenta in perioada in care SAM functiona deoarece oricine si-ar fi putut decoda terminalul si ar fi putut utiliza din nou GPS-ul fara probleme, insa Dev Team nu s-a prea grabit sa faca ceva pentru a ajuta posesorii de 3GS-uri.

Articolul precedentSondaj: Vei cumpara un Mac echipat cu Retina Display?
Articolul următor20 wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.