Prima Pagina Apple HTC modifica One X si EVO 4G pentru a le putea vinde...

HTC modifica One X si EVO 4G pentru a le putea vinde in SUA

  V-am spus ca Apple a reusit sa blocheze temporar importurile terminalelor HTC in SUA in baza unei decizii ce i-a fost acordate anul trecut de catre o instanta americana. HTC a avut destul timp sa rezolve cateva probleme ale software-ului propriu, nu a facut acest lucru, iar cei de la Apple au profitat. Pentru a  putea totusi sa isi vanda dispozitivele, cei de la HTC au inceput sa modifice software-ul din propriile terminale pentru a nu mai incalca brevetele de inventie ale Apple. Mai exact, cei de la HTC au facut un nou meniu in care utilizatorii aleg ce se intampla atunci cand dau click pe un numar de telefon, pe o adresa de email, pe un url, etc.

  Noul sistem gandit de cei de la HTC va fi implementat doar in SUA, insa daca Apple se va gandi sa atace taiwanezii si pe alte continente, atunci probabil intreaga interfata a Android-ului de pe HTC-uri va fi modificata pentru a functiona asa. Desi fortata, modificarea facuta de cei de la HTC este laudabila pentru ca acum utilizatorii au optiunea de a alege cu ce aplicatii deschid o adresa de email, un numar de telefon, un url, coordoantele GPS, etc, deci in final va exista mai multa libertate. Dupa ce noul sistem va fi implementat in toate HTC-urile blocate in vami, compania va primi probabil acceptul de a le introduce si vinde in SUA.

 • mi se pare aberant acest lucru

 • Radu

  Mie mi se pare ok..alegi odata si dupa aia nu mai ai treaba…plus ca poti folosi orice aplicatie apare si ti se pare mai ok..

 • Salut, zaone! Nu ne faci si noua un review la HTC One X? Stiu ca sunt multe, dar vreau sa stiu si parerea unui posesor de 4S pentru ca daca iPhone 5 va dezamagi(SPER CA NU) HTC One X e prima mea optiune 🙂

 • Saptamana viitoare il voi publica. Nu va fi review, va fi o comparatie light intre el si iPhone 4S, opinia mea si raspunsul la intrebarea: merita sa schimb un iPhone 4S cu un HTC One X?

 • Costi

  mare lucru ,modifica softul si le vinde in sua iar apoi utilizatorul pune softul vechi la loc

 • Robert

  Eu am fost la AT&T sa vad noul mobil acelor de la htc este frumos dar nu las da pe iPhone 4s.

 • djcata

  asta e cea mai mare cretinatate care a iesi din chestia asta cu procesele astea apple , trebuie sa fii tampit sa le dai castig de cauza intr-o asemenea problema