iOS 5.1.1 ne demonstreaza ca Apple va permite efectuarea de apeluri FaceTime...

iOS 5.1.1 ne demonstreaza ca Apple va permite efectuarea de apeluri FaceTime prin 3G

  Utilizand astazi FaceTime-ul din iOS 5.1.1 am observat o eroare interesanta care ne da de inteles ca Apple ne va permite la un moment dat sa facem acest tip de apeluri chiar si printr-o conexiune 3G. Fiind sunat de cineva, desi eram conectat la o retea 3G de date, cand am incercat sa inchid conexiune 3G am fost intampinat de mesajul din imaginea de mai sus. In mod normal nu ar fi trebuit sa pot fi sunat daca eram conectat la reteaua 3G, insa apelul initiat catre mine nu s-a oprit, dar eu pe iPhone am primit doar o atentionare ca am un apel FaceTime ratat.

  Eroarea afisata cand am incercat sa dezactivez 3G-ul in timp ce eram sunat nu ar fi trebuit sa apara si ea demonsteaza clar faptul ca Apple testeaza FaceTime pe conexiuni 3G. Desigur ca acest lucru il stiam de ceva vreme, Apple totusi nu a activat optiunea de a face apeluri FaceTime prin 3G, insa existenta acestei erori in iOS 5.1.1 este doar o dovada suplimentara a faptului ca intr-o buna zi optiunea ca fi disponibila pentru noi.

REVOLUTIA PRETURILOR EMAG CU REDUCERE DE 50%!

79 COMENTARII

 1. Am incercat si eu acelasi lucru dar nu am intampinat problema ta…. mentionez ca eu nu am jailbreak si nu am avut niciodata probleme cu Face Time ( apeluri video)

 2. De fapt este o dovada ca FaceTime prin 3G este posibil (vezi tweak-urile din Cydia), nu si ca Apple va permite acest lucru vreodată.

 3. @©laudiu: Tocmai, in iOS 4 nu existau erorile si daca eu eram pe 3G nu ma putea suna nimeni, le intra direct ton de ocupat.

 4. zaone de ce ai scos comentul meu in care ziceam ca ai furat articolul de pe gizmodo

 5. mai nou vad ca dc scriu ceva ce nu iti convine dar este adevarat dai remove la coment

 6. Uite, o sa fiu politicos cu tine, desi tu ai doar intentia de a arunca cu rahat. Aseara iDevice.ro a fost citat pe mai multe bloguri internationale cu acest articol, ba mai mult a fost pusa si o poza cu logo-ul iDevice.ro, chiar pe Gizmodo, asa ca lasa gargara.

 7. […] İlgili – iDevice İlgili – Apple Insider Etiketler: 3g, Apple, dedikodu, facetime, ios, iphoneturkey, lte, wi-fi var GGAff = {id:52612, width:250, height:250, direction:"Vertical", performance:"high"}; GGAff.errorMessage = ''; p#aff a,p#aff a:link,p#aff a:visited,p#aff a:active {text-decoration:underline;color:#0000ee;} p#aff a:hover{text-decoration: underline;} […]

 8. Apple are deja optiunea FaceTime over 3G doar ca e disabled.
  Problema este wireless carrier-ul care nu le da voie sa o activeze caci se tem de overload pe retea. Ceea ce cred ca nu se va intimpla pentru ca deja sunt app-uri ca Tango, Skype etc care permit video call over 3G si pana acum nu s-au supraincarcat retelele lor.
  Asta e mai mult o opresiune tip comunista vara nici o vaoare tehnica.

 9. […] L’informazione arriva da iDevice, che ha postato uno screenshot tratto da un messaggio di errore di FaceTime eseguito su sistema operativo iOS 5.1.1. Come molti sanno, non è la prima volta che vengono fuori prove del genere. La scorsa estate, una funzionalità simile era stata scoperta in una versione beta di iOS 5 ed in iOS 5.1. […]

 10. […] istekleri doğrultusunda işletim sisteminde bulunan eksikleri gidermeye devam ediyor. iDevice sitesi tarafından yayınlanan bir ekran görüntüsü, iOS’in yeni sürümünde […]

COMENTEAZA!