Aceasta “folie” protejeaza iPhone-ul impotriva contactului cu apa si este extrem de subtire(Video)

[youtube]http://youtu.be/BJ9sVhiwuhU[/youtube]

  Japonezii au conceput o folie pentru terminale iPhone care are doar 0.25 mm grosime si va protejeaza dispozitivul impotriva contactului cu apa. Practic introduceti iPhone-ul in aceasta husa, o sigilati in partea din spate si puteti introduce iPhone-ul in aproape orice fel de lichid iar el va fi protejat fara probleme. Case Marine se numeste folia aceasta si ea este atat de subtire incat daca o montati puteti introduce iPhone-ul si intr-o carcasa normala, deci ea nu va impiedica sa folositi alte accesorii de acest gen.

  Case Marine este disponibila in doua verisuni: una “lite” care nu acopera tot iPhone-ul si costa 15$; una “premium” care costa 38$ care acopera intregul iPhone. Daca aveti iPad atunci in curand veti putea cumpara o folie de 50$ care va protejeaza tableta impotriva contactului cu apa, japonezii avand penru voi protectie completa.

13 COMENTARII

  1. Stiati de cei dou senzori de umiditate din iPhone 4/4S ? Unul in jack-ul pt casti si celalslt in conectorul mare ? Daca intra o picatura de apa la unul din ei, adio garantie ! Deci folia asta e chiar buna.

  2. Cum spunea cineva mai sus, cred ca e utila atunci cand te duci la mare/piscina, locuri in care poti lua contact cu apa. Banuiesc ca nici praful fin sau nisipul fin nu pot trece de ea. Eu am fost la un pas de a fi aruncat in piscina cu tot cu telefon. Deci, pt astfel de cazuri, e ok asa ceva.

  3. Nu prea cred , imi amintesc cand am scos telefonul din cutie si am incercat sa vorbesc cu cineva cand avea folia aceea din fabrica=abea daca intelegeai ceva…