Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S(Video)

[youtube]http://youtu.be/MHUrE1mml4o[/youtube]

  Samsung Galaxy S III si iPhone 4S sunt doua dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului, fiind cele mai puternice telefoane mobile ale platformelor iOS si Android OS. Diferentele dintre ele nu se rezuma doar la aspectul exterior si la ecran, ci se evidentiaza in hardware, dar mai ales in software. Ambele terminale sunt puternice, ambele terminale ofera un set de functii speciale pentru un anumit gen de utilizatori si ambele terminale se dovedesc a fi extrem de bune in anumite task-uri. Alegerea unuia sau a altuia tine in totalitate de preferintele personale, aici primand software-ul si dimensiunea ecranului intr-o prima faza, hardware-ul intern fiind ceva mai putin important si cazand pe un loc secund, din punctul meu de vedere.

 In primul clip video aveti o comparatie intre cele doua dispozitive, iar in clipurile video de mai jos aveti o comparatie intre camerele lor.

[youtube]http://youtu.be/TIzsz7OhoX8[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/1eJcC0t4CuU[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/w53rMEfYTFg[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/GCCDulZvr3k[/youtube]

20 COMENTARII

  1. Ti-am zis pe fb, repet aici, irelevant e comentariul tau. Cei care inteleg de ce se fac asemenea comparatii stiu rostul lor, cei care gandesc asa ca tine n-o sa inteleaga vreodata indiferent ce le spune restul.

  2. Nu are rost, orice ti-as spune tu o tii pe a ta, ala e vechi, e lansat anul trecut, asta e nou, are procesor quad-core, trebuie sa miste muntii, ala vechi e inutil, nu merita comparat. Iti inteleg gandirea, ea e gresita, pentru ca in baza ei am fi acum toti in fundul gol in jurul focului parlind broaste.

  3. nu am tinut-o deloc pe a mea ! ti-am cerut sa imi spui si mie cum e din punctu tau de vedere …eu ti-am zis ce am inteles…daca vrei sa ma luminezi ok… nu am zis ca e inutil dar iphone este in dezavantaj la acea comparatie. sunt fan apple si voi ramane . Probabil multi vor vedea ca mine testu …

  4. E in dezavantaj din ce punct de vedere. Procesorul quad-core NU FACE TELEFONUL DE 2 ORI MAI RAPID, abia daca se simte si asta doar la incarcarea paginilor web. Ecranul mai mare NU este un avantaj penru toata lumea, la fel si Android-ul.

  5. @yce, eu cred că ești puțin pe din-afară în acest domeniu. Așa că, lasă omu’ să-și facă treaba (că tare bine și-o face). Pe lângă comentariul făcut, mai ai și tupeul să-i ceri explicații. Pe unde ai umblat cei 7 ani?

  6. george tu esti pe din-afara discutiei…nu i-am cerut explicatii..i-am cerut sa imi explice mie ce nu inteleg…daca vrea sa explice bine..daca nu, nu! am si eu un blog iar daca scriu ceva care cititorii nu inteleg le explic…daca vor sa vada din punctu meu de vedere ok…daca nu…sorry. Nu trebuia sa se simta ofensat zaone sau tu sa te bagi intr-o discutie care nu ai inteles-o

  7. Nu inteleg de ce tot va certati pe tema samsung vs apple eu am si un iphone 4s si un galaxy s2 si probabil voi schilba pe s3 nu pit sa zic ca una e mai buna ca alta intreadevar softul ios e mai bine facut si se misca mai fluent dar nici androidul nu e un soft rau…. Eu zic candaca il poti avea ambele e cel mai bine ca in rest eu greu sa alegi intre ele

  8. eu sunt nehotarat:

    -3,5 inch tb sa devina istorie la apple, altfel sigur trec la samsung
    -peste 4,5 inch e deja prea mult daca ai pana in 1,90cm:) (eu am 1,86):) ma refer ca e prea mare in mana sau mana e prea mica:)
    – iOS e super optimizat, dar prea inchis si ma deranjeaza ca tb sa am grija ce update fac ca apoi nu mai pot face JB…as vrea sa am si optiunea pe proprie raspundere de a sparge sistemul…doar platesc caruta de bani pt asta

    I love apple si sper sa le raman client, as avea multe de zis, dar nu vreau sa monopolizez!

    bafta all!

  9. Sunt fac Apple dar clar sgs3 e mai bun ca i4s. 1. Procesor. 2. Multe funtii ( ex: daca te uiti al el nu se stinge ecranu) . 3. Ecran mai mare, pentru mine sincer e avantaj, pt filme, jocuri, poze. 4. Pot sa am 128GB pe el (64 intern si 64 card). 5. E mai nou si e Samsung, pana la urma nu aiurea pe i4/s sunt ecrane de la Samsung.

  10. multi o sa-si muste mainile pentru ca vor ecran mai mare…am avut pentru vreo saptamana un Galaxy Nexus si e prea mare pentru a fi folosit cu o mana…asa si cu SG3…raman la ”batranul ” meu 4s…

  11. Sunt de acord ca sgs 3 este mai rapid si are ceva tehnologie noua,dar la video si culorile afisate pe display 4s inca este mai bun:d astept de la apple un display de 4.3(asta e perfect pt mine) nu as vrea sa schimb apple din toamna..