UPDATE: O presupusa solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 pare sa fi fost dezvoltata in Rusia si va fi pusa in vanzare de maine(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Is2JvEIP7hI[/youtube]

  Se pare ca in Rusia cativa hackeri au reusit sa dezvolte o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 si se pare ca incepand de maine o vor pune in vanzare. Detinatorul unei companii care se ocupa cu vanzarea exploit-urilor pentru diverse sisteme de operare promoveaza aceasta solutie de jailbreak si conform lui i0n1c, ea ar fi adevarata. Acum i0n1c minte destul de mult doar pentru ca ii place sa faca acest lucru, insa Pod2G stie despre existenta solutiei respective si nu a afirmat ca ea ar fi falsa, ci doar a pus sub semnul intrebarii decizia de a o vinde.

  In cadrul acestui website ar urma sa fie pusa in vanzare maine solutia de jailbreak, insa deocamdata nimeni nu stie sigur cat de buna este ea si pentru ce terminale face untethered jailbreak. Daca tot ceea ce ni se prezinta este adevarat si nu a fost dezvoltat in baza unui exploit detinut de Pod2G, Dev Team sau alta entitate cunoscuta, atunci lumea producatorilor de solutii de jailbreak a devenit mult mai interesanta.

UPDATE: Se pare ca solutia este reala, insa ea face parte dintr-un pachet de exploit-uri care nu este chiar atat de ieftin si functioneaza doar cu terminalele lansate inainte de iPad 2.

UPDATE 2: Solutia de jailbreak dezvoltata de rusi a fost “lansata in aceasta seara si ea poarta numele VulnDisco Mobile 1.7. Solutia nu este gratuita si nici nu va fi vreodata disponibila gratuit pentru ca a fost dezvoltata in scopuri comerciale, iar partea cea mai proasta este ca ea nu face jailbreak pe iPad 2, iPad 3 si iPhone 4S. Pe langa pretul de cateva sute de dolari, solutia implica si folosirea unor cunostinte avansate despre lucrul cu Windows/Linux, deci probabil nu veti sti sa o folositi chiar daca o cumparati.

  In concluzie, VulnDisco Mobile 1.7 nu merita achizitionata de catre voi, mai ales ca solutia lui Pod2G va fi disponibila gratuit.

17 COMENTARII

  1. Daca exploiturile din solutia asta sunt diferite de cele ale lui pod2g, atunci nu e bine……Prea multe de care sa stie apple

  2. Si eu daca as detine o solutie de jailbrake cu siguranta as vinde-o. Asa ca Pod2G & Team trebuie apreciati si chiar rasplatiti. Pentru ca nu multi sunt dispusi sa depuna atata efort fara sa fie rasplatiti.

  3. Probabil aia din Rusia e vreo manarie. Si or sa le ia datele conturilor alora de dau crezare. Si le golesc conturile dupa. Iar ionic o sa-si ia partea, si asa e obsedat de bani.

  4. Pai odată ce primesti donatiile din care se face dezvoltarea jailbreak-ului crezi ca nu le rămân si lor bani ??? Deci nu o lansează nimeni moca !!

  5. O mare țeapă. Uitati-va bine cand face JB cu redsn0w si o sa vedeti ca este solutia thetred ptr iPhone 4. De ce nu instaleaza Cydia in tel sa vedem daca functioneaza???? Mare grija la țepe de genul asta

  6. offtopic: Zao ti se intampla sa inceapa sa ti se incarce telefonul automat (cand este montat in Mili power pack 4) fara sa apesi tu butonul de power? mie mi se intampla destul de des…este o problema tehnica? as aprecia sincer un raspuns

  7. Mi se pare o prostie. Cine ar da bani pe ceva ce maine-poimaine o sa fie gratis? Probabil rusii au alt plan, nu acela de a vinde solutia de jb.

  8. Deci chestia asta e o porcarie, doar se consuma exploituri.
    Spun asta pentru ca sunt convins ca nimeni nu ar cumpara-o cand toata lumea stie ca in 2-3 zile va aparea solutia lui pod2g

  9. Pfff, adica face tethered jailbreak si banuiesc, adica ce vrea el sa arate ca a integrat fisierele pentru untethered in custom bundle???
    Se misca si porneste ingrozitor iphone-ul ala, parca e pe baterii 777.
    In plus pariez ca e doar o farsa, si eu puteam sa integrez in custom bundle ala, aplicatia semi tethered si voila ziceam ca e untethered :))
    Fakeeee