UPDATE: O presupusa solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 pare sa fi fost dezvoltata in Rusia si va fi pusa in vanzare de maine(Video)

17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Is2JvEIP7hI[/youtube]

  Se pare ca in Rusia cativa hackeri au reusit sa dezvolte o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 si se pare ca incepand de maine o vor pune in vanzare. Detinatorul unei companii care se ocupa cu vanzarea exploit-urilor pentru diverse sisteme de operare promoveaza aceasta solutie de jailbreak si conform lui i0n1c, ea ar fi adevarata. Acum i0n1c minte destul de mult doar pentru ca ii place sa faca acest lucru, insa Pod2G stie despre existenta solutiei respective si nu a afirmat ca ea ar fi falsa, ci doar a pus sub semnul intrebarii decizia de a o vinde.

  In cadrul acestui website ar urma sa fie pusa in vanzare maine solutia de jailbreak, insa deocamdata nimeni nu stie sigur cat de buna este ea si pentru ce terminale face untethered jailbreak. Daca tot ceea ce ni se prezinta este adevarat si nu a fost dezvoltat in baza unui exploit detinut de Pod2G, Dev Team sau alta entitate cunoscuta, atunci lumea producatorilor de solutii de jailbreak a devenit mult mai interesanta.

UPDATE: Se pare ca solutia este reala, insa ea face parte dintr-un pachet de exploit-uri care nu este chiar atat de ieftin si functioneaza doar cu terminalele lansate inainte de iPad 2.

UPDATE 2: Solutia de jailbreak dezvoltata de rusi a fost “lansata in aceasta seara si ea poarta numele VulnDisco Mobile 1.7. Solutia nu este gratuita si nici nu va fi vreodata disponibila gratuit pentru ca a fost dezvoltata in scopuri comerciale, iar partea cea mai proasta este ca ea nu face jailbreak pe iPad 2, iPad 3 si iPhone 4S. Pe langa pretul de cateva sute de dolari, solutia implica si folosirea unor cunostinte avansate despre lucrul cu Windows/Linux, deci probabil nu veti sti sa o folositi chiar daca o cumparati.

  In concluzie, VulnDisco Mobile 1.7 nu merita achizitionata de catre voi, mai ales ca solutia lui Pod2G va fi disponibila gratuit.