VulnDisco Mobile 1.7 nu este solutia de untethered jailbreak pe care o astepti si nu trebuie sa o cumperi

  Ieri o echipa de hackeri din Rusia a lansat un exploit pack in care este inclusa si o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1. Problema este ca acel exploit pack costa cateva sute de dolari, acea solutie de untethered jailbreak nu poate fi folosita decat pe terminalele lansate inainte de iPad 2, iar modul de utilizare este destul de complicat. Desigur ca asta nu ii va opri pe multi din a cumpara respectiva solutie si din a o vinde pe internet, iar eu va avertizez sa NU o achizitionati deoarece NU veti fi multumiti de ea, indiferent ce iDevice aveti.

  VulnDisco Mobile 1.7 este numele exploit pack-ului facut de rusi, ceea ce gasiti in el nu va ajuta prea mult daca nu aveti cunostinte avansate de utilizare a Windows-ului si a programelor cu linii de comanda, deci nu veti putea implementa jailbreak-ul. Lasand la o parte aspectele tehnice, solutiile de jailbreak sunt gratuite si cea pe care Pod2G urmeaza sa o lanseze va fi disponibil gratuit, deci nu este nevoie sa cumparati ceva deoarece veti primi totul gratuit in cursul acestei saptamani.

  In concluzie, NU VA LASATI PACALITI si nu va grabiti sa cumparati ceva inutil. Aveti rabdare cateva zile si veti primi o solutie de jailbreak gratuita dar, si mai important, dezvoltata cum trebuie.

12 COMENTARII

  1. Si daca pod2g nu o sa lanseze nici o solutie? Eu zic sa punem toate cumunitatea idevice.ro niste bani o cumparam si doar utilizatori acestui website vor avea acces la ea

  2. @golurisigoale ai gandire tipic de roman cu IQ sub unitar. Cum apare ceva repede sa arunce banii fara sa gandeasca, daca ai citi mai bine indescrierea articolului ai intelege de ce NU e ok sa arunci banii pe asa ceva. Decat sa dau atatia bani pe o solutie de jailbreak mai bine imi cumpar aplicatiile…sa fim sinceri trebuie sa fi chiar idiot sa dai sute de dolari pe o solutie de jailbreak care, daca chiar ai nevoie de ea, va iesi gratuit in comunitate mai devreme sau mai tarziu

  3. Mmuntean nu stiu cine are mentalutatea de roman, el ca vruia sa faca cheta pentru a lua ceva sau tu care vrei sa faci jailbreak doar pentru a nu platii pentru aplicatii.

  4. Nu va mai faceti voi probleme ,pod2g nu e genul de milog cum e i0n1c…si solutia e deja anuntata in cateva zile,cel mai probabil vineri la conventia din olanda ,sau unde o fi

  5. Pai pod2g anunta solutia de 2 luni pentru ios 5.1 si acum vad ca nu toate idevice-urile o sa functioneze dar pe ios 5.1.1 toate . 😐

  6. @golurisigoale, mi-ai adus aminte de vremuri apuse pentru mine, aveam în liceu și la facultate tot timpul câte un “Dorel” ca tine care era el dispus să facă el chetă pentru fondul clasei, pentru profa de marketing, etc.
    Hei rup!

  7. eu nu am jailbreak pe telefon, si nici nu o sa imi pun, tot ce am pe el e cumparat.. asta pentru cine m-a facut zgarcit ca imi fac jailbreak doar ca sa nu cumpar aplicatii.

  8. jb nu e doar pt aplicati free pt k sa fim seriosi si alea costa , eu sincer c am instalat din cydia am cumparat si nu regret , zephyr care nu ai cum sa traiesti fara el si multe altele deci …….