Prima Pagina aplicatii Microsoft Office pentru iOS ar putea fi disponibil din noiembrie in App...

Microsoft Office pentru iOS ar putea fi disponibil din noiembrie in App Store

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca o versiune pentru iOS a suitei Office urmeaza sa fie lansata, insa atunci nu se stia data la care ea va fi disponibila in App Store. Desi de atunci nu s-a mai auzit absolut nimic despre aceasta aplicatie, iata ca acum avem informatii noi deoarece versiunea pentru iOS a acestei aplicatii ar urma sa fie lansata in luna noiembrie in App Store. Aplicatia ar urma sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a citi, edita si face documente care pot fi in mod normal accesate cu suite Office pentru Mac si Windows, deci vorbim despre o functionalitate destul de complexa.

The app’s user interface is similar to the current OneNote app, but it has hints of Metro, the new design language that can be seen in Windows Phone and in the as-yet-released Windows 8 desktop operating system. Word, Excel and PowerPoint files can be created and edited locally and online.

  Aplicatia a fost gandita pentru a functiona pe tableta iPad, insa o versiune pentru iPhone va fi deasemenea disponibila, dar probabil functionalitatea nu va fi la fel de grozava, avand in vedere dimensiunile reduse ale ecranului. In momentul de fata exista multe aplicatii care ne permit sa citim, editam sau sa cream documente de pe iDevice-uri si ramane de vazut cu ce vor veni in plus cei de la Microsoft.

 • Lucian

  Pages,Numbers,Keynote sunt de ajuns…

 • Jbfree

  Am incercat pages si numbers pe ipad si nu m-au ajutat nici macar la construirea unui tabel la modul corect. Asezarea unui text in interiorul unei celule, plus alte minusuri destul de mari, plus costul app. Astept office, cine spune ca numbers si pages sint ok nu au incercat sa faca ce fac in xcel sau word.

 • Lucian

  Jbfree: Daca inveti sa si folosesti programele atunci va fi altceva, vei putea face cu ele ce doresti,daca nu, vei fi nemultumit dar vina nu e la Apple 🙂

 • Cosmin

  Poate aduce integrare cu skydrive la fel ca si OneNote. Ar fi super… Iti poti deschide/edita documentele de pe telefon, tableta, browser sau chiar dintr-un folder din windows explorer care este sincronizat cu skydrive. 25GB de spatiu de stocare. Mai are rost sa zic ca in afara de Office pentru PC si probabil pentru iPad toate acestea sunt gratis?

 • Moogabe

  singurul castig de la MO va fi Track Changes. In rest sunt destule apps care sa faca acelasi lucru. Pentru interactivitate insa, Track changes este esential, si astfel iOs va deveni a great productivity tool!

 • Jbfree

  @lucian nu spuneam ca apple este de vina ci app mentionate de tine, eu presupun ca stiu sa le folosesc la capacitate maxima, numai ca nu imi ofera ceea ce doresc, avind ca reper office.