Opera Mini update disponibil in App Store

  Opera Mini este browserul dezvoltat pentru platforma iOS de catre celebra companie Opera care produce versiunea pentru desktop a browserului cu acelasi nume. Foarte multa lume a asteptat cu mare interes lansarea Opera Mini in App Store, insa multi au fost dezamagiti de modul in care a aratat aplicatia, desi dezvoltatorii sai au lucrat destul de mult la ea. De la lansare si pana acum aplicatia a fost actualizata in repetate randuri, iar in astazi cei de la Opera eu lansat un update care aduce grafica Retina pentru tableta iPad 3, optiunea de a vedea traficul de internet consumat in timpul utilizarii browserului, plus alte cateva noutati:

  • UI updated to support new iPad retina display
  • New option in main menu: Data Usage
  • Fixed redirects for iTunes links
  • Various stability fixes

  Opera Mini este disponibila gratuit in App Store sub forma unei aplicatii universale care poate fi instalata pe orice iDevice-uri.

Pretul initial:
Numele:
Opera Mini Web browser

Gratuit

s





Developer: Opera Software ASA
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Want faster Internet browsing Paying too much for mobile data Get the world’s most popular mobile browser for your iOS device, and start tracking your savings today.

Keep Opera Mini handy on your iOS devi…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb


3 COMENTARII

  1. E varza, il folosesc de nevoie ca e singurul browser care imi deschide detaliile unui site dar are foarte multe probleme

  2. De acord si eu am asteptat sa apara !! Si eu in zone unde in gprs se incarca bine si poti sa setezi sa nu incarci imagini si incarca si mai repede ! Apoi facebook arata cum ararta dar actualizeaza mai repede ca app. Dar astept cateva recenzii … Suflii si in iaurt …