Ce probleme ai intampinat pe iDevice-ul tau dupa instalarea Absinthe 2.0?

  A trecut mai bine de o zi de la lansarea Absinthe 2.0 care face untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 pe toate iDevice-urile companiei Apple si cred ca o buna parte dintre voi au folosit deja programul. Principalele probleme intalnite de utilizatori au avut legatura cu unele erori de programare ale Absinthe si cu imposibilitatea de a accesa anumite repo-uri ale Cydia, insa aceste lucruri erau “normale”. Lasand aceste mici probleme la o parte, sunt interesat sa aflu ce probleme de functionalitate ati intalnit dupa jailbreak-ul cu Absinthe.

  La mine totul functioneaza perfect, autonomia bateriei nu pare sa fi fost afectata si pot spune ca Absinthe 2.0 este una dintre cele mai bune solutii de jailbreak lansate pana acum. In trecut redsn0w genera probleme pentru cei care faceau initial jailbreak, insa in cazul Absinthe lucrurile sunt complet diferite si eu unul am declar deocamdata multumit. Voi ce experienta ati avut?

103 COMENTARII

  1. la mine e totul ok doar ca bateria este afisata eronat.adica daca am 98% si dai restart la springboard imediat bateria afiseaza 95%.cam atat deocamdata

  2. Stiti atunci cand face jailbreak iti spine ca ii induce starea de restore. Eh mie Asa mi-o ramas 2 ore dupa mi-o dat eroare si cand am vrut Sa deschid din nou programu imi dadea ”USB communication error ” si inca am aceasi problema…

  3. Nici o problema pana acum si sa speram ca asa va fi pana la urmatorul JB.Faza cu Cydia e normala, numai ca Saurik trebuia sa se astepte si sa faca ceva pt ca asa a fost mereu.

  4. Pe ip4 nu am nici o problema, dar pe ipad 2, la un moment dat, destul de des mi se blocheaza sprinboard.ul. Merge sa trag notofication center, sa lucrez in el, pot folosi 4 degete in sus pentru a inchide aplicatii, ba chiar daca blochez ecranul, dupa il pot debloca, dar nu pot sa intru in foldere,aplicatii… Ce e de facut?

  5. Salutare
    Eu am un IPhone 4s si am făcut jabreak cu Absinthe 2.0 apoi am încercat sa fac bacul- îl înapoi cu ITunes si mi s-a blocat pur si simplu telefonul.Cand s-a restartat ajungea la faza cu mărul si se restarta din nou singur,apoi nu am reușit sa fac restore cu ITunes îmi dădea tot felul de errori.Singura varianta care mi-a rămas a fost sa ii fac un restore de ipsw si apoi am făcut jalbreak cu Absinthe 2.0.1 si a mers dar restore la bacul-ul care l-am avut înainte tot nu mai merge si nu știu de ce.Poate sa mă ajute cineva ca am pierdut tot ce aveam înainte si mă interesează agenda si pozele in special.
    Multumesc

  6. La 3gs cu baseband de ipad sunt caderi dese de retea ( pierde reteaua) . 2 telefoane aceiasi problema. Aceiasi problema a fost si la 3gs cu 5.1 decodat cu sam. Deci pare o incompatibilitate intre baseband ipad si ios5

  7. Zaone multumim mult pentru tot ce ai facut pentru noi ! Pot spune ca nu am intampinat nici o problema cu Absinthe 2.0 doar la inceput knd am facut restore la telefon am facut din prima restore.. si dupa trebuia sa dau restart ca sa se deschida Absinthe ca altfel iesea din program singur :-?? Dar totul merge perfect pe iDevice meu chiar si Cydia dupa ce am sters cele 2 surse ale Cydia . Multumim inca o data !

  8. Dupa instalarea lui absinthe pe ipad 3, am intampinat anumite probleme gen : blocarea touchului( force restart pentru a rezolva), erori in itunes store gen imposila accesare. Pe ipod nu am probleme

  9. Am facut la un 4s si sincer eram stresat ca e prima oară cand fac jailbreak si fot am auzit ca strica telefonu inca nu am probleme pot sa Zic ca funcționează ca si înainte de jailbreak sper ca in timp nu face rău:)

  10. Iph 4 de cand cu jailbreak-ul cu absinte il gasesc stins, nu il mai pot reporni decat cu hardware reset, (de ieri pana acum sa stins de vteo 6 ori) acum ii dau un restore cu itunes…..

  11. Iph 4 de cand cu jailbreak-ul cu absinte il gasesc stins, nu il mai pot reporni decat cu hardware reset, (de ieri pana acum sa stins de vreo 6 ori) acum ii dau un restore cu itunes…..

  12. @Alexa Seb, eu am iphone 4 (4.10.01) cu gevey si pierde reteaua la fel de des. Trebuie sa-l trec in mod avion sa-si revina. Daca are cineva o solutie il rog sa posteze sa nu fiu nevoit sa instalez iar iOS 5.0.1. Multumesc

  13. OFF: @Andrey: Iti place sa iti vezi numele scris pe internet? Cum ar putea comentariul tau sa ajute pe cineva ?!

    ON: Nu mai merge GMail Push prin Exchange, deci nu mai merge sa imi iau nici contactele. V-a trebui sa le transfer in icloud si sa folosesc aplicatia de gmail 🙁

  14. Despre autonomia baterie daca poate sa zica cineva! Sunt ceva diferente? Yo am 4s cu 5.0.1 si jailbrack facut merita trecerea la 5.1.1?

  15. Despre autonomia baterie daca poate sa zica cineva! Sunt ceva diferente? Yo am 4s cu 5.0.1 si jailbracke facut merita trecerea la 5.1.1 cu jailbracke?

  16. Dupa ce am instalat sms+ din cydia nu mi s-a mai deschis telefonul am ramas cu sigla apple blocat. acum o sa incerc un restore. Asa ca feritiva de acest tweak.

  17. Eu am avut mai multe probleme cu jailbreakul: 1) dupa jailbreak nu mi-a aparut cydia; 2) cand i-am dat restore mi-a pus inapoi totul in afara de aplicatii; 3) mi-a dat eroare in itunes si dupa aceea in ansinthe ca nu m-ai imi recunoaste iphoneul 3Gs. Dupa aceea a aparut jailbreakul cu snowbreeze si totul a devenit normal

  18. iPad 3 WiFi + 4G si iPhone 4S nicio problema (inafara de cea a iconitelor albe dupa instalarea unui tweak dar se rezolva cu un respring)

  19. Salut, mie pe un iPhone 4 mi-a mers totul lin si fara probleme. Singura neplacere intampinata a fost cand a facut restore-ul si nu-mi recunostea pozele. Le vedea ca informatie existenta, dar in iTunes aparea la other, iar pe tel nu le puteam vedea. Pana la urma le-am sters cu iTools. 🙂 Supararea cea mai mare am avut-o cand am aflat ca pe 5.1.1 nu merge Spire 🙁 Oricum super solutia de jb, cea mai usoara de pana acum! Bv si multumiri ZaOne!!

  20. Zaone dacă dau restore la un backup din iCloud îmi face telefonul ca înainte? Cu tot cu conținutul aplicatiilor?

  21. Singura problema intampinata a fost faptul ca nu mai imi vedea pozele introduse prin iTunes in Device. La other apare totusi dimensiunea ocupata de poze. Este vreo modalitate prin care le pot recupera? Multumesc anticipat.

  22. Salutare am un iPhone 4s iOS 5.1.1 după ce am făcut jailbrek nu îl mai vede in iTunes îmi da ceva eroare nu se conecteaza la itunes

  23. 33. Alex R, poti folosi siriport original, este si acolo un bug, cand dai pe iconita microfonului, Call,Message si Ipod sunt in lb. rusa.Sper sa se rezolve.In rest merge brici Siri pe i4.
    Cat despre Cydia, cautati postul lui zaone,urmati pasii si o sa meraga perfect Cydia.
    La mine parca bateria tine mai putin, dar totul se micsa smoth :)))

  24. După un timp după instalarea absinthe 2.0 nu mi s-au deschides nici o aplicatie ( inclusiv settings ) dar se rezolva cu un reboot. Acum după câteva rebooturi nu am mai întâmpinat aceasta problema .

  25. iPhonu’ meu 4 merge exact ca inainte de update la 5.1.1 cand aveam vreo 7 tweakuri instalate. A dat cateva erori in cydia in timpul instalarilor, incarca un pic apoi dadea eroare dupa care ramanea mai putin de incarcat din acelasi tweak, dar pana la urma mi-am pus totul la loc, inclusiv SB Setttings. Trebuie insistat. Supertare, merci mult pt suport!

  26. Am IPhone 3GS,iOS 5.1.1 jailbreak cu absinthe 2.0.Nu am dat reset când am făcut jailbreak dar totul funcționează perfect.Sbsettings s-a instalat mai greu.Jailbreak-ul l-am făcut vineri,imediat ce a apărut anuntul cu absinthe 2.0

  27. mie nu-mi mai apare in settings/general/usage timpii de stand-by si usage… cydia se inchide din cand in cand. maruntisuri d’astea

  28. Salutare!
    Nu stiu prin ce minune sau ce am facut, dar mie imi apar niste icoane (AdSheet, FieldTest, IOS Diagnostics, Setup, Winterboard)
    astea se intampla dupa ce instalez Bytafont din Cydia si un font oarecare, dar nu numai la acest Bytafont ci si la alte aplicatii ce am vut sa le instalez de ex. Sim manager!
    Are cineva vre-o sugestie ?
    Multumesc

  29. @Alex R , stii cumva cum pot recupera acele poze care apar la OTHER acum? Nu le am nicaieri salvate in iTunes library si din telefon era ultima sansa sa le salvez. Am descarcat iTools dar nu gasesc nimic cu el.

  30. zaone, am o problema, una destul de mare cu JB!
    iPhone-ul meu are nevoie de HACKactivare, asa ca nu am folosit absinthe intrucat nu aveam cum,
    dar am folosit redsnow+rocky si apoi snowbreeze.
    In urma utilizarii ambelor softuri, dupa ce restartam telefonul, exploitul ar fi trebuit sa isi faca treaba…telefonl pornea, totul mergea bine, doar ca cydia, aplicatia de email si safari dadeau crash, fiind nevoit de fiecare data sa bootez tethered cu redsnow pt o functionalitate completa.
    (*) mentionez ca in ambele cazuri si cu pwned ios si cu jailbreak T cu redsnow trebuia sa folosesc optiunea deactivate in redsnow ca sa pot utiliza SAM. Si chiar cu pwned ios, redsnow tot putea sami dezactiveze telefonul :).
    Dar de fiecare data cand rebootam telefonul, intampinam acest issue: cydia, safari, mail dadeau crash si toate extensiile erau inactive…
    Ai vreo idee de ce?
    poate dezactivarea din redsnow sa afecteze exploitul? are cineva vreo parere?
    Multumesc anticipat!

  31. Zaone si inca o intrebare. Am incercat sa fac restore si acum imi zice restore and update. Stiu ca ai zis tu intr-un articol ca Apple a lansat build 9B108 sau ceva de genu la care nu se poate face jb. Nu merge nici cu solutia snowbreeze? Multumesc.

  32. @Mihai : cand conectezi tel la calculator iti apare un autostart menu. deschide de acolo iphonu si ar trebui sa gasesti directorul in care sunt pozele si copie-le in calc. Am avut si eu problema asta si abia dupa ce le-am copiat si le-am sters din telefon am reusit sa eliberez spatiul ala. (sunt alt Alex)

  33. @Alex , te referi la autostart-ul de la Windows? In folderul DCIM din iPhone nu apare nimic, e ca si cum nu ar exista, dar in iTunes la other apare dimensiunea totala a pozelor.

  34. Mi am facut pastrare de baseband am reusit acum pot sa folosesc gevey-ul cu 5.1.1 jailbreak prin redsnow thread isr acum il am inthread se misca excelent pe i4 bateria e clar o marire a autonomiei cydia merge bine la fel si aplicatiile din ea e ok sunt multumit.

  35. Merge foarte bine pe iPhone 4 neverlocked…Autonomia bateriei a crescut simtitor…Multumesc, zaone, pt site-ul tau ce ma tine conectat cu noutatile despre lumea idevice-urilor !

  36. @Ticu
    ti s-a modificat baseband-ul. trebuia sa fi atent deoarece si Zaone a specificat sa fiti atenti la update pt gevey, sam.
    macar sa ai salvate SHSH-urile!

    eu am invatat o regula importanta in timp: utilizarea telefonului neverlocked!
    Apropo, pentru toata lumea, tweak-ul sbsettings functioneaza acum fara probleme. nu mai trebuie sa stergeti temporar cele doua surse din cydia pentru instalare!

  37. Pe iphone 4S 5.1.1, nicio problema. Totul functioneaza ok, bateria tine ca si inainte. Doar “celebra” iconita alba…dar se rezolvat rapid dupa un install cu orice tweak free din cydia. JB cu Absinthe 2.0.1 simplu si eficient…SANATATE MAXIMA celor ce s-au implicat in a elibera device-urile din puscaria Apple.

  38. I4 5.1.1, Jb facut cu Absinthe v2.0.1. Totul merge perfect! Fara probleme la Cydia, crash-uri de SpringBoard, etc. Cat priveste viata bateriei, nu stiu ce sa spun… E cam greu sa compari, ca nu prea ai la ce sa te raportezi. Ma rog, aici e o discutie…Cred ca autonomia e cam aceeasi. Numai bine

  39. am facut jailbrek cu absinthe 2.0.1 pe 4S, a aparut o eroare si mi-a spus sa repet jailbreak-ul. Dupe peretare a aparut Done! Am accesat Cydia si am instalat sbsettings.Cand am vrut sa ascund din sbsettings unale icon-uri , nu vrea sa le ascunda nici dupa respring sau restart. In settings nu gasesc Activator , sau alte tweak-uri care le gaseam in settings in 5.0.1. Stie cineva de ce ? Sau unde sunt? Am incercat si cu absinthe 2.0 si tot la fel . Am incercat de mai multe ori si tot la fel . Apoi am revenit la 5.0.1 si totul a revenit la normal cum era inainte de update si jailbreak.Stie cineva unde au disparut tweak-urile din settings?

  40. Am uitat: dupa jailbreak cand dadeam restart si aparea sprinboard-ul facea respring incontinuu pana apucam sa dau unlock. A mai avut cineva pb aceasta?

  41. Totul prea perfect… 5.1.1 se misca mai rapid atat pe iphone 4 ,4s cat si pe ipad2 … Jb din prima cu absinthe 2.0 …. Simplu,rapid,impecabil…. Bateria tine mai mult decat pe 5.0.1… Un jb reusit! Raman pe 5.1.1 pana dupa lansarea unei solutii de jb ptru viitorul ios 6.

  42. In afara de unele tweakuri incompatibile,care de altfel sper sa se rezolve in curand,mie personal mi se pare intr-una ca “agata” si parca nu mai are acelasi raspuns rapid cu care eram obisnuit..

  43. am incercat toate variantele absinthe 2.0, 2.0.1, 2.0.2 nu se pot sterge aplicatiile din appstore, in momentul cand vrei sa stergi o aplicatie se blocheaza sistemul, sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva, eu am iphone 4s

  44. Nu știu daca este de la jailbreak, insa dupa jailbreak nu mai pot sterge aplicatiile din telefon. Se blochează si se reseteaza singur dupa câteva minute. Tare ciudat

  45. Mie personal imi merge foarte bine pe iPod touch 4g, poate din cauza ca inainte am avut tethered pe 5.1, dar tot se misca mai incet/se blocheaza mai des ca ipadul (ipad 1, untethered pe 5.0.1)

  46. Nu am intampinat nici cea mai mica problema pe un ipod touch 4G….cred ca absinthe e cea mai simpla solutie de jailbreak facuta vreodata…….

  47. Mie cu Absinthe 2.0.1 imi merge perfect pe iPad 3, doar ca dupa instalarea tweakului Black Keyboard, tastatura uneori ramane gri, alteori (in SpotLight) nici nu apare. Probabil e o problema de incompatibilitate cu iOS 5.1.1.

  48. Dupa instalarea Absinthe a fost totul ok.Totul functioneaza ca la inceput.Am insa o problema.Nu mai pot instala IntelliScreen.De precizat ca este cumparat.Ce pot sa fac

  49. Salutare .La primul am facut jb si tot e ok in schimb la urmatoru mi-au ramas doua ico-nuri in alb(poze si itunes)si face respring la fiecare 10 min

  50. De la 4.3.3 am facut update la 5.1 si decodarea am facut-o cu SAM si am salvat-o.Dupa update cu ultrasnow de la 5.1 la 5.1.1 mi-a ramas blocat la primul restart.i-am dat restore si am facut jailbrake cu Absinthe 2.0.2.am refacut decodarea cu SAM,am copiat toate aplicatiile la loc dar dupa al 3-lea restart a ramas cu marul pe ecran si singura solutie a fost sa o iau de la capat:restore,jailbrake si activare cu SAM.Am patit-o de doua ori.Exista vreo solutie sa scap mai ieftin daca o patesc iar?adica sa nu fac toti pasii aia?

  51. am contactele aduse din gmail cu Contacts Sync For Google Gmail, le am in telefon insa cand apelez sau sunt apelat de un contact salvat nu imi afiseaza numele persoanei. a mai intalnit cineva aceasta problema?

  52. Nu imi mai apare lista cu telefoane pierdute , date si receptionate . Cum pot sterge Jailbreak-ul ? Cu restore in iTunes sau pot da resetare generala din iPhone ?

  53. Eu am o mare problema. Multi prieteni se plang ca am telefonul inchis, semnalul l am vazut off de ceva ori, nu stiu daca e doar de la Jb sau de la tewak uri, n am multe instalate … cineva a mai avut problema asta ?

  54. Mie nu-mi mai apar in camera roll pozele facute dupa ce am facut jailbreak, in plus, mi-a disparut si folderul de photo stream, insa pozele facute dupa jb sunt pe celalalte deviceuri..tare ciudat.

  55. Update la 5.1.1, nici o problema timp de 2 zile, acuma am observat ca nu mai pot sa ajustez volumul din butoanele de control, cu alte cuvinte telefonul e pe MUTE!!!!

  56. Sal dupa trecerea la 5.1.1 cu jb nu mai pot sterge aplicatiile din tel si banda de incarcare internet se vede sters.ip4 decodat gevei

  57. Am JB de 2 zile pe 4S si imi intra in safe mode foarte des imi cere restart si ii dau isi revine , apoi dupa ceva timp lafel .. si asa de 2 zile . Am vazut ca nu sunt singurul , ceva solutii a gasit cineva ?

  58. iPhone 4S : pt mine Absinthe 2.0 este cea mai proasta sloutie de jb.Am scris mai sus . Am incercat duminica din nou: am dat restore la 5.0.1 pt a avea tel curat, apoi OTA Update pt 5.1.1 , apoi jb cu absinthe 2.0.4, totul bine pana aici. Am instalat Tweakuri si SBSettings ( apareau in Settings ) si am ascuns cu SBSettings niste icon-uri, totul perfect! Am dat un restart la tel ….. si erori : respring nonstop, au disparut tweakurile din Settings, au aparut icon-urile ascunse. Am reinstalat SBSettings, dar nimic. Am revenit la 5.0.1 cu Jb si totul e perfect , din nou. Subliniez: Absinthe 2.0 este cea mai proasta sloutie de jb pt mine!!!

  59. Am facut jb la 2 4s cu 5.1.1 la unul a reusit,mai putin k mai ramane cate o icoana alba, la celalat insa nu mai mergea nici o aplicatie si i-am dat stergere tot si a ramas blocat,apare ecranul negru si semnul de gandire … are cineva vre-o idee ce sa-i fac??

  60. Poti sa ii faci IOS`ul din nou, cu snowbreeze !

    P.S. snowbreeze include si iREB ca sa-l bagi in DFU mode, dupa ce l-ai bagat in DFU mode deschizi itunes SHIFT + Resorte cautzi IOS`u si il lasi pana isi termina operatiunea , dupa acea deschizi cydia , te duci la source ai acol Dev Team ( In caz ca nu ai : dai ” EDIT ” dupaia dai “ADD” dupa care o sa bagi adresa asta ” http://repo666.ultrasn0w.com/ ) dupa ce tzi se baga sursa iti apare acolo intri in ea … si o sa ai ultrasnow acol dai pe ea si install si ai si un telefon decodat !!!

    Daca nu sti sa lucrezi cu snowbreeze lasa un mesaj aici cu id tau si te voi ajuta !!!

    Bft astept raspuns daca te-a ajutat .