Iata cum poti rezolva erorile Error detecting device (lockdown error -5) si Could not connect to lockdown ale Absinthe 2.0

   Absinthe 2.0 a fost lansat oficial ieri pentru posesorii de iDevice-uri si desigur ca el nu a fost ferit de problemele pe care le intalnim la fiecare software de acest gen. Intai au aparut problemele acestea, apoi au aparut problemele cu erorile Error detecting device (lockdown error -5) si Could not connect to lockdown, iar cei de la Chronic Dev Team spun ca totul vine de la software-ul lor. Se pare ca aceste erori apar din cauza unor timeout-uri care au loc in timpul procesului de jailbreak, insa ele pot fi rezolvate foarte usor.

  Practic dupa ce primiti aceasta eroare trebuie sa mergeti in Settings>General>Reset, sa alegeti optiunea Reset all Content and Settings(care va sterge tot ce aveti in terminal) si sa refaceti jailbreak-ul cu cea mai recenta versiune a Absinthe. Este recomandabil sa faceti un backup prin iTunes iDevice-ului vostru inainte de a urma procedura si sa repuneti acel backup dupa jailbreak.