Timp de 2 zile Zagg ofera reduceri de pana la 50% pentru o mare parte dintre propriile produse

  Americanii vor sarbatori Memorial Day si cu aceasta ocazie se organizeaza foarte multe promotii pe teritoriul SUA, si nu numai, iar cei de la Zagg profita de ocazie pentru a le da clientilor posibilitatea de a cumpara mai ieftin produse pe care planuiau sa le achizitioneze de ceva timp. Intre 28 si 29 mai, o foarte mare parte dintre produsele disponibile in magazinul online al celor de la Zagg pot fi achizitionate cu reducere de pana la 50% si daca vroiati sa va achizitionati ceva de la ei, atunci ar fi bine sa profitati de ocazie.

  Aici gasiti lista intreaga a produselor aflate la promotie.

7 COMENTARII

  1. Am comandat, cu 150 ron (cu tot cu transport) am luat folii ptr Ipad2 si pentru iPhone 4. Pe iShield.ro e 179ron doar cea de iPad2…
    Multumesc.

  2. Am comandat InvisibleSHIELD pentru Apple iPhone 4 si Apple MacBook Air 11 inch, pret per total 43.53€ , din care transportul 3.54€ pana in Timisoara.

    Thanks for the tip, Zaone 😉

  3. Sunt anumite produse care nu sunt in stoc in Europa,de aia si livrarea este mai scumpa si se anuleaza reducerea.Eu tot mi-am cumparat doar invisible shield si livrarea a costat 3,54 euro.

  4. Am comandat o pereche de zagg smartbuds gray. 24,99 plus 3,54 transport.
    Interesant ca la formular mi-a aparut ca moneda a tranzactiei euro, apoi m-au sunat de la banca pentru confirmarea tranzactiei si m-a intrebat operatorul daca sunt de acord cu retragerea a 28,53 DOLARI din cont. Am intrebat daca nu-s cumva euro si mi-a zis ca sunt dolari. Am verificat si contul si intr-adevar mi s-a retras contravaloarea a 28,53 dolari.
    Un pret bun pentru smartbuds.
    Multumesc Zaone!