Prima Pagina Apple iOS 6 ar putea aduce schimbari pentru interfata meniurilor aplicatiilor

iOS 6 ar putea aduce schimbari pentru interfata meniurilor aplicatiilor

  Astazi compania Apple a lansat aplicatia oficiala a WWDC 2012 si in ea a inclus o interfata de utilizator putin diferita a fata de cea disponibila anterior. In imaginea de mai sus aveti prezentat totul, aplicatia din dreapta fiind cea noua si ea aduce meniuri argintii, plus modificari la felul in care sunt afisate iconitele din interiorul aplicatiei. Pentru multi modificarea ar fi trecut neobservata si ar fi fost pusa in seama unor simple modificari de design ale celor de la Apple, insa cei care au testat noua aplicatie Maps din iOS 6 spun ca ea va avea meniuri argintii, precum cele de mai sus, iar asa s-a facut legatura intre aceasta aplicatie si o posibila modificare a intregii interfate a iOS 6.

  Se speculeaza ca noua aplicatie pentru WWDC 2012 ne-ar putea prezenta pentru prima oara modificarile de design pe care Apple le-ar putea implementa in iOS 6, insa vorbim doar de despre simple speculatii in momentul de fata. Anul trecut Apple a modificat usor design-ul butoanelor din meniurile iOS-ului, iar anul acesta schimbarile ar putea avea legatura cu design-ul meniurilor din aplicatia Settings si celelalte aplicatii native ale iOS 6.

 • WOW.Super cool 😀

 • Narcis

  Meniuri argintii… Iar o sa se asorteze mai bine cu iPhone alb.

 • claudiu91

  ORIBIL!!! sper sa nu faca asa ceva.

 • Salut!

  Am si eu o mica intrebare, aqm 2 ore am descarcat de pe net un custom firmware 5.1.1 unactivated, ideea este ca dupa ce l am bagat in DFU mode s a instalat….apoi dupa instalare am obsrvat ca nu l pot activa telefonul….naspa!
  Utilizez un iPhone 4 cu gevey sim….am baseband-ul 02.10.04….dupa aceasta operatiune s a pastrat baseband-ul?
  Il pot activa printr un custome firmware cu sn0wbreeze?

  Multumesc!

 • pdr

  ai facut jb ?

 • raptor

  pai cand ai descarcat nu ai vazut ca scrie “unactivated” – neactivat ? poti sa il activezi cu redsn0w sau sn0wbreeze facandu-i jailbreak. In functie de ce fel de gevey ai (3G, pro , ultra ) poti sau nu sa il decodezi. Intra in Settings/General/About si vezi daca la pastrat. Daca da atunci dupa jailbreak il decodezi cu gevey-ul care il aveai. SUCCES !!!

 • DB

  Cum sa între in setari dacă nu-i activat?…

 • Aurelian

  Sper sa vina cu niste imbunatatiri serioase, nu cu rahaturi gen schimbarea culorii din meniul setari sau a butoanelor.

 • Vlad Gheorghiu-Ichimescu

  WOW, Apple revoluționează din nou lovind direct în buzunarele fanilor… schimbă albastru aqua cu argintiu. Va fi un succes garantat ! [ironic]

 • Anonymous

  @DB Dupa ce foloseste una din metodele de mai sus si ii face jailbreak il activeaza si intra in setari.

 • Salut!

  Am reusit sa pastrez baseband-ul si 02.14.04 pe 5.1.1 si i am facut unlock cu gevey:)