Alege oferta potrivita – o noua aplicatie web Orange care te ajuta sa calculezi traficul de internet mobil pe care il faci lunar

 

Astazi operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea a doua noi aplicatii web special facute pentru utilizatorii de internet pe mobil. Prima aplicatie se numeste Alege oferta potrivita, iar cu ajutorul ei va puteti calcula pretul pe care ar urma sa il platiti pentru o optiune de internet care sa acopere nevoile voastre zilnice. Aplicatia va permite sa specificati cate ore petreceti zilnic discutand pe messenger, folosind aplicatii pentru terminale mobile, streaming video, etc, iar in functie de perioadele de timp alese de voi vi se calculeaza un anumit trafic si o optiune de internet potrivita. Folosind aceasta aplicatie puteti calcula traficul de internet consumat pe diverse terminale mobile sau calculatoare, deci aveti la indemana un tool foarte util care va ajuta sa faceti o alegere corecta.

Aplicaţia  Alege oferta potrivită ajută clienţii Orange în alegerea planului tarifar care se potriveşte cel mai bine nevoilor de folosire a serviciului de internet mobil.

Clientul poate selecta tipul de dispozitiv de pe care intentionează să se conecteze la internet (telefon, smartphone, laptop sau tabletă), serviciile pe care doreşte să le utilizeze şi durata sau frecvenţa folosirii, iar aplicaţia îi recomandă cel mai potrivit abonament sau opţiune de internet mobil.

Cea de-a doua aplicatie web conceputa de catre Orange este mult mai simpla si ea va permite doar sa verificati tipul conexiunii de internet pe care o utilizati, aplicatia fiind utila pentru orice utilizatori de internet, nu doar pentru abonatii companiei. Testeaza viteza va permite sa partajati rezultatele obtinute in teste, iar cu ajutorul ei puteti compara foarte simplu si usor diversele conexiunid de internet pe care le utilizati. Dintre cele doua, eu consider ca Alege oferta este extrem de utila, deoarece ofera un mod simplu si extrem de util de a va alege o optiune de internet potrivita pentru terminalul vostru.