Prima Pagina aplicatii Web Background Video Playback forteaza rularea automata a clipurilor video deschise in...

Web Background Video Playback forteaza rularea automata a clipurilor video deschise in Safari

Safari

  Sistemul pentru multitasking implementat de catre Apple in iOS 4 a schimbat foarte multe in ceea ce priveste modul in care ruleaza aplicatiile in background. Acum, spre exemplu, utilizatorii pot rula in background continut multimedia dintr-o aplicatie in timp ce utilizeaza o alta aplicatie, dar procesul de schimbare a aplicatiilor este din pacate imperfect. Atunci cand deschideti un clip video in Safari si il lasati sa ruleze, in momentul in care inchideti Safari acel clip video se va opri in loc sa continue, iar voi trebuie sa activati task switcher-ul si sa il reporniti. Web Background Video Playback vine sa rezolve aceasta problema, mentinand activ acel streaming chiar si cand inchideti Safari pentru a utiliza o alta aplicatie.

This tweak is a simple one to let videos continue to play in Safari when you leave it to go do something else – so you can finally go answer that iMessage without everything pausing on you.

  Web Background Video Playback functioneaza cu iOS 5.1 sau mai mare si este disponibil in Cydia.

 • Andrew_B89

  Costa 0.99$, nu gratuit. 🙂

 • Bogdan

  Sunt curios, exista vreun tweak care sa faca asta si cu aplicatia YouTube? Am tot cautat, dar fara rezultate.

 • Jeorje93

  Nui gratuit tweacul….

 • Bogdan

  @Jeorje93. Insa limba romana este. Ia masuri!!

 • Sorin

  La ce folos daca se pune pauza daca deschid tab nou? Nu functioneaza decat daca inchid safari. Eu vreau sa fac browsing in timp ce ascult tv live in background sa se incarca n serial pe vplay.nu recomand,se opreste redarea daca deschid tab nou

 • :)

  backgrounder din cydia rezolva totul gratuit 🙂

 • :)

  si insomniaPro daca vreti streaming chiar si cand e blocat telefonu 🙂