Prima Pagina Android ASUS pregateste lansarea unor dispozitive care vor rula Android si Windows 8...

ASUS pregateste lansarea unor dispozitive care vor rula Android si Windows 8 in sistem dual-boot(Video)

[youtube]http://youtu.be/-GkdMsp7ZjE[/youtube]

  Pe data de 4 iunie va incepe Computex 2012, un eveniment la care ASUS este, aparent, pregatita sa prezinte primele dispozitive comerciale care pot rula Windows 8 si Android in sistem dual-boot. Ideea pare a fi extrem de buna, insa nu va ganditi ca vorbim despre o tableta care ar putea rula doua sisteme de operare deoarece conceptul ar urma sa impuna introducerea unei tablete Android intr-un fel de notebook care ar rula Windows 8 si ar urma sa afiseze imaginile pe ecranul tabletei.

  PadFone este conceptul pe care ASUS incearca sa il revolutioneze prin acest dispozitiv, insa deocamdata nimeni nu stie prea multe despre el, dar proiectul in sine merita urmarit cu siguranta. Daca ASUS ar reusi sa faca o tableta care ruleaza doua sisteme de operare, atunci iPad ar fi avut un competitor puternic, dar conceptul de utilizare a doua dispozitive diferite nu este chiar atat de atractiv.

[youtube]http://youtu.be/J5cVCWsSOzQ[/youtube]

 • tnt

  Acest concept vehiculat de ceva vreme va face o prefata la Android 5.0, iar in aceasta prezentare, Asus probabil vine cu un un new Transformer motorizat de un ICS upgradat cu functii Jelly Bean.
  Mai sunt 3 zile si new transformations ne poate elucida daca acest dual boot este virtual sau nu.
  In legatura cu compatibilitatea procesoarele Intel acestea deja ruleaza pe tablete Android ICS avand un benchmarkt destul de bun.

 • totomess

  Perfect!

 • Oricum tabletele Asus din seria eeePad prezente pe piata ruleaza foarte bine dual-boot. Eu am o Transformer si stau mai mult pe Ubuntu, deoarece o face un adevarat notebook-killer (nu mai zic de ipad, ca nici macar nu exista din punctul asta de vedere)