Jukebox iti permite sa controlezi muzica iDevice-ului tau folosind un widget in Homescreen, este disponibil in Cydia

  JukeBox este un widget conceput special pentru platforma Dasboard X, iar cu ajutorul sau putem controla intr-un mod foarte simplu aplicatia Music din iDevice-urile noastre. Acesta nu este primul widget de acest fel disponibil in Cydia, insa este mult mai util decat predecesorul sau. Widget-ul da utilizatorilor posibilitatea de a selecta prin swipe-uri melodiile disponibile in libraria muzicala si ofera optiunea de a controla cele mai importante functii ale aplicatiei Music direct din Springboard, fara a deschide efectiv aplicatia.

Jukebox is the definitive widget for controlling your music from the Notification Center. Simply swipe to the left or right to take a peek at the next or previous track, and swipe further to skip to that track. A single tap reveals the control bar, with everything you need to control your music. Jukebox is fully compatible with Dashboard X, and works on all iOS devices running iOS 5.0 or higher.

With Jukebox, you can:

  • Swipe to the left or right to switch tracks
  • Double-tap to play or pause
  • Toggle shuffle and repeat modes
  • Seek and adjust the volume
  • Easily tweet the current song
  • Quickly access the Music app with a tap-and-hold

  Partea interesanta a Jukebox este ca el functioneaza cu aplicatia Music, dar si cu alte aplicatii terte, deci il veti putea utiliza pentru a controla aproape orice doriti voi. JukeBox a fost conceput pentru a rula in Notifications Center, insa functioneaza la fel de bine si in Springboard multumita Dashboard X. JukeBox este disponibil in Cydia la pretul de 1$.