Prima Pagina Apple Apple inchide magazinul sau online de mai multe ori in doar cateva...

Apple inchide magazinul sau online de mai multe ori in doar cateva zile, pregateste lansarea unor produse noi

  In ultimele zile compania Apple a inchis in mod succesiv Apple Store online, cel mai mare downtime fiind inregistrat in weekend. Magazinul online al companiei a fost inchis de aproximativ 3 – 4 ori in ultima saptamana si asta denota faptul ca se fac niste modificari importante acolo si probabil la WWDC 2012 vom vedea noile produse despre care v-am vorbit astazi. Cand Apple isi inchide magazinul atat de des fie schimba produsele existente, fie implementeaza functii noi si eu sunt de parere ca in curand vom avea cateva produse care ne vor convinge sa cheltuim cativa bani.

  Nu cred ca noile produse vor fi publicate in magazinul companiei inaintea terminarii keynote-ului de deschidere a WWDC 2012, deci nu va faceti prea multe sperante in acest sens. Cand vor fi disponibile informatii noi in legatura cu modificarile pe care le implementeaza Apple, va voi anunta.

 • paraipan

  nu stiu de ce dar Apple imi place mai mult acum decat pe vremea lui Jobs….multe schimbari si in OS-uri si in interfete, parca sunt mai open mind. Chiar ii vad pe un val ascendent, chiar mai bine decat pe vremea raposatului, de acum pot spune ca imi place Apple.
  E doar o parere personala

 • George

  Cand este WWDC 2012? Vad ca pe google gasesc wendul 11-15 June, dar se stie data si ora exacta?

  Multumesc

 • Luni la 20:00.