Prima Pagina Cydia EmojiPro afiseaza peste 300 de caractere Emoji “acunse” de iOS

EmojiPro afiseaza peste 300 de caractere Emoji “acunse” de iOS

  In iOS 5.x Apple a inclus o gama foarte mare de caractere Emoji, adica tot ceea ce vedeti in imaginea de mai sus. Vorbim despre imagini pe care utilizatorii le pot folosi pentru a exprima diverse stari si ele au devenit rapid foarte populare. Desi putem activa relativ simplu o suita de caractere emoji, se pare ca Apple a ascuns multe altele in interiorul sistemului sau de operare, iar cu ajutorul EmojiPro le putem activa. Din pacate aceste caractere Emoji nu pot fi vazute decat pe iDevice-uri care au iOS 5.1.x instalat, asa ca nu le puteti trimite catre alte terminale mobile sau iDevice-uri cu versiuni mai vechi ale iOS.

Add more than 300 hidden emoji icons for iOS 5.1+ to your Emoji Keyboard.

Note:

1.These emojis can only be seen on iOS 5.1+ (no need jailbreak) and Mac OS X 10.7+>

2.This tweak cannot work in some Cydia apps which use root permission in this version, such as iFile, Cydia, Unlimtones

  EmojiPro este compatibil cu toate iDevice-urile ce ruleaza iOS 5.1, iar din Cydia il puteti cumpara cu 0.79€.

 • totomess

  Offtopic. Intrebare stupida, Iphone 4s codat pe retea de franta, trebuie activat din nou daca se pune in el sim de orange ro (din nou stupid, pt ca tel e codat, dar pentru a fi folosit pe post de ipod)?

 • Marian

  Salut…cumpara-ti un gevey pentru el si simul care vrei sa- l pui si rezolvi si problema cu activarea si problema cu unlock-ul … 50 -100 lei un gevey

 • iuliutz

  Ca sa activati emoji (emoticonuri) simple mergeti la general-tastatura-international si adaugati o tastatura noua Emoji care o gasiti in lista de tastaturi internationale

 • totomess

  @ Marian, mersi

 • Vali C.

  mai omule astea nu sunt in iOS, iar vorbesti prostii, sunt adaugate de applicatie in sine, setul asta de emoji sunt standard in tarile Asiei de Est, si cele mai multe doar le adauga prin frameworkul de la Apple; repet _nu_ sunt in iOS ascunse !

 • Ia vorbeste tu prostii in timp ce mergi in Settings>General>Keyboard>International Keyboards>Emoji.

 • Da,dar cele care sunt in imagini nu sunt in tastatura Emoji (nativa).Ai idee daca se pot activa fara acest tweak?

 • Pai activeaza din iOS de acolo.