Ghid TV iti spune programul TV pentru 126 de posturi

  Daca vroiai o aplicatie gratuita care sa iti dea posibilitatea sa afli rapid care sunt prgramele TV ale posturilor tale favorite, atunci aplicatia Ghid TV este tot ceea ce cauti. Aplicatia va ofera posibilitatea de a viziona programul TV pentru nu mai putin de 126 de posturi si cred ca veti gasi acolo tot ceea ce va intereseaza. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store, insa functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Ai acum la indemana ghidul TV pentru 126 de posturi romanesti si straine! Afla oricand programul TV pentru canale precum:

– Pro TV
– Acasa TV
– Realitatea
– Antena 1
– Antena 3
– B1 TV
– Kanal D
– HBO
– MTV
– Prima TV
– Si multe altele!

Ai posibilitatea sa iti creezi o lista de posturi favorite de unde poti accesa oricand programul postului pentru urmatoarea saptamana.

Pretul initial:
Numele:
Ghid TV

Gratuit

s





Developer: Vlad-Corneliu Viz…
Categoria: Utilities


Descriere: Ai acum la indemana ghidul TV pentru 126 de posturi romanesti si straine! Afla oricand programul TV pentru canale precum:

– Pro TV
– Acasa TV
– Realitatea
– Antena 1
– Antena 3
– B1 TV
– Kanal D
– HBO
– M…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.4 Mb


15 COMENTARII

  1. Raportandu-ne la o aplicatie asemanatoare din appstore si anume “Romanian TV” care la momentul actual e 17,99 euro si iti mai cere bani prin in-app purchase pt Premium upgrade si Ad control, eu zic ca aceasta aplicatie(Ghid TV) e o achizitie mai mult decat convenabila!~;);

  2. Interesanta aplicatia dar foarte slab optimizata. Sunt pe wireless si se incarca foarte greu. Nu face nici un fel de cache, nimic. Oricum frumoasa tentativa, astept un update!

  3. De ce nu vedeti posturile in varianta digitala cum are orice televizor lcd in ziua de azi, varianta care iti da program tv direct in meniul televizorului? Nu trebuie nimic decat televizor…