Prima Pagina activare 900.000 de terminale Android sunt activate zilnic

900.000 de terminale Android sunt activate zilnic

  In cursul serii trecute “parintele Android”, Andy Rubin, a anuntat prin intermediul contului sau te pe Twitter ca zilnic 900.000 de terminale Android sunt activate zilnic. Aici vorbim despre activari noi de terminale Android, deci aproape 1 milion de astfel de terminale se vand la nivel global in fiecare zi. Nu trebuie sa priviti aceste cifre ca fiind exclusiv pentru smartphone-uri, deoarece cea mai mare parte a acestor activari sunt pentru telefoane mobile mid-end, adica terminalele ieftine cu putine functii, dar cu Android OS.

  Acum mai bine de 3 luni de zile Andy Rubin confirma ca 850.000 de terminale Android sunt activate zilnic, deci nu vorbim despre o crestere prea mare, insa chiar si asa aproape 30 de milioane de terminale Android se vand in fiecare luna. Apple activeaza mai putine iDevice-uri pentru ca are mai putine modele disponibile pe piata si la WWDC-ul de diseara ar trebui sa aflam cateva cifre oficiale si de la compania din Cupertino.

    Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.

 • Mankid40

  Impresionant!
  😀

 • Tom

  Da-mi si mie un exemplu de feature phone cu Android, te rog.

 • Mihai

  Nu stiu de ce naiba criticati deviceurile mid range.

  Multa lume nu e “nebuna” sa dea 27 milioane pe un telefon…

 • Tudor Mincu

  @Mihai – Nu le critica nimeni. Explica doar ca ca sunt si device-uri din alta categorie care au Android OS si nu reprezinta concurenta Apple pe piata.

  P.S. – Care-i nebunia in a da 27 de milioane sau mai mult pe un telefon ? 🙂

 • Marcel

  Pai având in vedere casalariul minim pe economie e in jur de 6 mil jumate e totuși o nebunie