Prima Pagina activare 900.000 de terminale Android sunt activate zilnic

900.000 de terminale Android sunt activate zilnic

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  In cursul serii trecute “parintele Android”, Andy Rubin, a anuntat prin intermediul contului sau te pe Twitter ca zilnic 900.000 de terminale Android sunt activate zilnic. Aici vorbim despre activari noi de terminale Android, deci aproape 1 milion de astfel de terminale se vand la nivel global in fiecare zi. Nu trebuie sa priviti aceste cifre ca fiind exclusiv pentru smartphone-uri, deoarece cea mai mare parte a acestor activari sunt pentru telefoane mobile mid-end, adica terminalele ieftine cu putine functii, dar cu Android OS.

  Acum mai bine de 3 luni de zile Andy Rubin confirma ca 850.000 de terminale Android sunt activate zilnic, deci nu vorbim despre o crestere prea mare, insa chiar si asa aproape 30 de milioane de terminale Android se vand in fiecare luna. Apple activeaza mai putine iDevice-uri pentru ca are mai putine modele disponibile pe piata si la WWDC-ul de diseara ar trebui sa aflam cateva cifre oficiale si de la compania din Cupertino.

    Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.

emag black friday lista reduceri
 • Mankid40

  Impresionant!
  😀

 • Tom

  Da-mi si mie un exemplu de feature phone cu Android, te rog.

 • Mihai

  Nu stiu de ce naiba criticati deviceurile mid range.

  Multa lume nu e “nebuna” sa dea 27 milioane pe un telefon…

 • Tudor Mincu

  @Mihai – Nu le critica nimeni. Explica doar ca ca sunt si device-uri din alta categorie care au Android OS si nu reprezinta concurenta Apple pe piata.

  P.S. – Care-i nebunia in a da 27 de milioane sau mai mult pe un telefon ? 🙂

 • Marcel

  Pai având in vedere casalariul minim pe economie e in jur de 6 mil jumate e totuși o nebunie