900.000 de terminale Android sunt activate zilnic

  In cursul serii trecute “parintele Android”, Andy Rubin, a anuntat prin intermediul contului sau te pe Twitter ca zilnic 900.000 de terminale Android sunt activate zilnic. Aici vorbim despre activari noi de terminale Android, deci aproape 1 milion de astfel de terminale se vand la nivel global in fiecare zi. Nu trebuie sa priviti aceste cifre ca fiind exclusiv pentru smartphone-uri, deoarece cea mai mare parte a acestor activari sunt pentru telefoane mobile mid-end, adica terminalele ieftine cu putine functii, dar cu Android OS.

  Acum mai bine de 3 luni de zile Andy Rubin confirma ca 850.000 de terminale Android sunt activate zilnic, deci nu vorbim despre o crestere prea mare, insa chiar si asa aproape 30 de milioane de terminale Android se vand in fiecare luna. Apple activeaza mai putine iDevice-uri pentru ca are mai putine modele disponibile pe piata si la WWDC-ul de diseara ar trebui sa aflam cateva cifre oficiale si de la compania din Cupertino.

    Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.

5 COMENTARII

  1. @Mihai – Nu le critica nimeni. Explica doar ca ca sunt si device-uri din alta categorie care au Android OS si nu reprezinta concurenta Apple pe piata.

    P.S. – Care-i nebunia in a da 27 de milioane sau mai mult pe un telefon ? 🙂