Aplicatia CNN iti ofera posibilitatea de a vedea keynote-ul WWDC inainte de publicarea in iTunes

  Din pacate Apple se incapataneaza sa nu transmita online conferintele de prezentare a noilor sale produse, preferand sa ofere clientilor inregistrari ale acestor evenimente, insa dupa ce toate informatiile interesante devin deja publice. Chiar daca exista sanse mari ca diseara sa nu vedem vreun feed LIVE de la keynote-ul de deschidere al WWDC 2012, cei de la CNN si-au facut un obicei din a transmite keynote-urile Apple la cateva zeci de minute dupa inceperea acestora.

  Cu ajutorul aplicatiei CNN pentru iPhone si iPad veti avea posibilitatea de a vizualiza keynote-ul Apple inainte de publicarea sa in iTunes, insa cu cateva zeci de minute intarziere. Aplicatiile sunt gratuite, insa informatiile pe care le veti vedea voi acolo vor fi disponibile deja pe iDevice.ro pana la inceperea stream-ului.

  Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.


Pretul initial:
Numele:
CNN App for iPhone

Gratuit

s





Developer: CNN Interactive G…
Categoria: News


Descriere: Get breaking news alerts and top headlines from around the globe with the CNN App for iPhone.

Go beyond breaking news with international, CNNMoney, tech and entertainment headlines as well as CNN blog s…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.5 Mb


Pretul initial:
Nume:
CNN App for iPad

Gratuit

s





Developer: CNN Interactive G…
 iPad Only
Categoria: News


Descriere: Follow the 2012 Presidential election with the CNN Election Center. View the latest political headlines, race results and watch major events live on the CNN App for iPad.

Now you can watch your favorite CNN shows LIVE on your CNN Apps for iPad, iPhone an…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.8 Mb


3 COMENTARII