Prima Pagina Apple Primele persoane sunt prezente in fata Moscone Center pentru a participa la...

Primele persoane sunt prezente in fata Moscone Center pentru a participa la keynote-ul de deschidere a WWDC 2012

  Cateva ore ne despart de WWDC 2012 si dezvoltatorii care au cumparat bilete pentru acest eveniment deja s-au asezat la coada in fata Moscone Center pentru a participa la evenimentul de deschidere. Desi inca 6 ore ne despart de startul keynote-ul de deschidere al WWDC 2012, coada e formata si incepe sa creasca, semn ca dezvoltatorii sunt extrem de interesati sa vada tot ceea ce are Apple de prezentat. Pana oferirea accesului in cladire se vor aduna sigur cateva sute de persoane, insa nu toate vor putea participa la conferinta.

 • ionut

  mai mic loc nu au gasit ?

 • Henry

  Asta chiar ca ii prostie sa ai bilet si sa te pui la coada cu atatea ore inainte de start. 😐

 • Vlad.P

  Continua sa ma fascineze acest fanatism penibil….Zici ca au creierele spalate ..(probabil nu sunt departe). Nu m-ar surprinde sa vad ca apare la un moment dat un cult pe tema asta…No comment!

 • iBoy

  Da ma pe mine ma fascineaza si dabea astept sa vad tot , sunt spalat pe creier , ai vreo problema cu asta? Ce cauti tu aici pot sa intreb si eu? Aici este pentru cei care apreciaza apple si vor sa citeasca articole despre si sa vada , spre deosebire de tine care probabil citesti CANCAN sau mai stiu eu ce .
  Eu daca eram in locul lui Zaone iti dateam direct ignor bai nesimtitule , daca nu sti sa apreciezi anumite lucruri cum apreciem noi nu inseamna ca suntem noi spalati pe creier !

 • Cristi

  uh… calm.. calm.. sa detensionam un pic atmosfera baieti.

  Care e diferenta dintre o gaina?
  -Are picioarele paralele, mai ales stangul.

  si acum revenind, fiecare are parerea lui si are voie sa si-o exprime.. si mie imi plac evenimentele si produsele Apple, e parerea mea proprie 🙂

  mi-ar fi placut si mie sa fiu acolo, dar poate in alta viata.

 • supermario

  iBoy ai spus totul,bravo acum ne-ai confirmat…..

 • bau bau

  zaone, ăștia sunt oile albe ce stau la cozile Apple ? că nu ai precizat dacă cei ce stăteau la cozile Samsung erau negre… cel puțin ai zis clar: http://www.idevice.ro/2012/05/30/oile-se-aduna-pentru-a-cumpara-samsung-galaxy-s-iiivideo/

 • Astia sunt oameni care au platit bilete si asteapta sa intre, nu asteapta sa cumpere ceva.

 • Vlad.P

  @iBoy Prietene, cred ca nu ai inteles ideea (aici din pacate nu te pot ajuta, fiecare cat il duce). Daca tie ti se pare normal sa te asezi cu 8 ore inainte la ceva la care intri oricum, ca ai bilet…good for you! Mie mi se pare aberant. Am dreptul la o parere…….
  Cat despre CANCAN, iti sugerezi sa mai citesti odata postul meu, dupa care pe al tau, si sa incerci dupa limbaj sa te prinzi cine ce citeste…:) (din nou nu te pot ajuta)…..Cheers!

 • iBoy

  Aia stau 8 ore inainte si eu intru zilnic de nu stiu cate ori pe idevice.ro sa vad daca s-a postat ceva nou , imi place tehnologia si sunt fan produselor apple si ii inteleg pe cei care vin inainte si stau la coada . Ar putea fi mai multe motive :
  1. Multi sunt dezvoltatori si vin din diferite locuri si au ajuns mai devreme si e placerea lor sa stea
  2 . Poate vor sa ocupe locurile mai din fata putin in caz ca nu sunt pe “numere”
  3. De nerabdare
  Asa ca te rog frumos nu mai jigni ca probabil si eu si multi ar fi facut la fel , as da orice sa fiu la o astfel de conferinta .