Prima Pagina Apple Siri va functiona pe iPad, va permite efectuarea de cautari oriunde in...

Siri va functiona pe iPad, va permite efectuarea de cautari oriunde in lume

  Local search este o functie care permite utilizatorilor sa efectueze cautari pentru diverse locatii folosind asistentul personal Siri. Pana acum Siri putea cauta locatii doar in SUA/Canada, insa incepand cu iOS 6 Siri va permite utilizatorilor sa efectueze cautari oriunde pe glob, dar asta nu inseamna ca veti si gasi ceva. Nu se stie deocamdata cum va functiona totul in Romania, dar in aceasta seara ar trebui sa aflam.

  Pe langa implementarea posibilitatii de a cauta locatii oriunde pe glob, Apple a implementat si Siri in tableta iPad, asa cum s-a spus saptamana trecuta. Interfata va fi special facuta pentru tableta, asistentul avand aceeasi functionalitate precum pe iPhone. Doar tableta iPad 3 pare sa fie compatibila cu Siri deocaamdata, insa mai multe vom afla in viitorul apropiat.

 • Mehhhh…ONLY marketing.Nu are nimic mai mult fata de proc 32nm,1GB RAM si Retina Display.
  Sper ca va fi un tweak Cydia pt. iPad 2.

 • marooned

  din cate stiu eu pt ipad 2 exista ispire – mai greu de instalat dar merge la fel ca siri. Foarte enervant ceea ce face apple. Nu tot iei au scos si ipad 2? atunci cand am cumparat produsul am fost buni, dar acum cand doruim si noi updateuri pt el, nici nu se mai uita la versiunile anterioare.

  si nu inteleg.. ruleaza ios6 pt ipad 2 si ipad 3 darrrr ipad 2 nu beneficiaza de siri.. pff.

 • Calininio

  E bine ca va apărea mai rapid un tweak pentru iPad 2 , cu interfața Apple

 • Pingback: WWDC 2012 - lista completa de informatii despre iOS 6, OS X Mountain Lion si noile MacBook-uri | iDevice.ro()