Prima Pagina Android iOS 6 vs Android 4.0 vs Windows Phone Mango – tabel comparativ

iOS 6 vs Android 4.0 vs Windows Phone Mango – tabel comparativ

  Apple a lansat in cursul serii de luni prima versiune beta a iOS 6 si desigur ca trebuia facuta o comparatie intre functiile disponibile in aceasta versiune a sistemului de operare si functiile disponibile in alte sisteme de operare. Avand in vedere ca iOS 6 este deocamdata disponibil doar in versiune beta, toate informatiile trebuie privire ca fiind pasibile de modificare si trebuie avut in vedere faptul ca in versiunea finala vom gasi modificari importante plus unele functii noi.

  Trecand la comparatie, observam ca Android si iOS sunt peste Windows Phone in momentul de fata, deci batalia se da intre aceste doua sisteme de operare. Din punct de vedere al functiilor, cele doua sisteme de operare sunt egale, fiecare avand ceva in plus/in minus, insa totul este subiectiv, pentru ca fiecare utilizator foloseste sistemul de operare in felul propriu deci va aprecia unele functii mai mult decat altele. Practic iOS 6 a “adus la normalitate” functionalitatea iDevice-urilor, Apple implementand putine functii cu adevarat noi si indisponibile pe alte smartphone-uri/tablete.

 • Odin

  Flashul mai lipseşte şi sunt mulţumit !

 • Victor

  Am un windows phone… Si cand am facut contu am primit 25gb pe skydrive si dupaia mi i-a limitat la 7gb…deci faza cu user 25…… . Si ar fi interesanta o comparatie mult mai concludenta cand apare wp 8 apolo. Oricum eu sunt multumit de el.

 • Cris

  Victor, intra pe contul de skydrive ca poti face upgrade gratis inapoi la 25. Asa a patit toata lumea care avea 25gb inainte de trecerea la 7gb.

 • Caribbean

  Deci iOS owneaza… Ar trebui facute unele specificari .. De exemplu cand scrie voice assistant : yes yes yes la toate..lumea ar intelege ca sunt si la fel de eficiente:)) ceea ce never!!!! Siri surclaseaza clar toata functionalitatea celorlalte… Acelea inteleg corect cam 50% din textele dictate (asa la o apreciere personala din experienta personala) 😀

 • Marius

  Mai adauga la ICS: Wifi sync, Linkedin, Windows live, Call reply message, 3D maps si avem o comparatie cat de cat corecta.

 • Pai nu sunt acolo? Wtf?

 • U.nnamed

  toate sunt facute clar de unu care are iphone…
  ultimu punct wireless cloud backup.
  candd google salveaza toate setarile, contactele, si pozele aia ce e? semi backup?

 • Sorin

  Nu e buna comparatia.

 • @Sorin agree … deja o cam dati in sf-uri cu iOS-ul de pe iPhone -.-“

 • Markovnikov

  Compararea a fost clar făcută în mod subiectiv de către un fan iOS; am iphone 4 dar e prea făcută comparația pentru a arăta punctele forte ale iOS și cele negative ale celorlalte două; astept sa vad iphone 5 in toamna iar daca e nesatisfacator, am sa trec pe lumia 900, cel mai mare lucru negativ la windows mobile os e rezoluția mică

 • Markovnikov

  Trebuia să fie făcută comparația între iPhone 4S (iOS5) Galaxy S3/HTC One X (android 4) și Nokia Lumia 900 (windows mango 7,5) ca și cei mai buni reprezentați ai os-urilor. iOS 6 este beta, nu e încă pe piață, până apare în toamnă sunt sigur că și androidul și windowsul mobile va evolua

 • blackhitman

  Comparatia nu este corecta. Multe functii si implementari din Android ICS lipsesc. Sa fie o comparatie corecta si cred ca toata lumea este impacata. Multumesc.

 • djcata

  comparatia nu numai ca nu e exacta dar din ea nu reiese ca ios ar fi superior cu ceva