Prima Pagina Concept Iata conceptul unui iPhone 5 cu ecran transparent si tastatura proiectata(Video)

Iata conceptul unui iPhone 5 cu ecran transparent si tastatura proiectata(Video)

[youtube]http://youtu.be/hsEUBLIJvmE[/youtube]

  Ecranul transparent nu cred ca va ajunge vreodata in terminalele iPhone, insa tastaturile proiectate ar putea fi usor implementate. La RoNewMedia m-am jucat cu o tastatura comercializata de fungadgets.ro si am observat ca ele recunosc destul de bine interactiunile, deci ar putea fi o solutie buna pentru cei care vor o tastatura mica, dar care se conecteaza la iDevice-uri.

Clearly amazing. The quad-core A5 chip delivers even more power. The laser projection keyboard liberates your thumbs. The new iClear Retina display presents sharp graphics and stunning images. iOS 6 will take your iPhone experience in an entirely new direction. And if there’s anything else you need, just ask Siri.

 • Sergiu

  Nu pot sa zic decat UAU! :)) dar sunt vise dupa parerea mea …

 • supermario

  Nici iphone 20 nu va arata asa,dar iphone 5…..hai sa fim seriosi,ei nu sunt in stare sa faca un lucru banal,dar asa ceva…..

 • Eugen

  Wow e foarte misto sa vada ceilalti ce faci tu pe tel :)) ca sa nu mai zicem de autonomia bateriei care ar fi infima avand in vedere ca ar trebui inghesuita in bezelul de jos si de sus. Parerea mea e ca e putin inutil un ecran transparent in mom asta dar poate sunt eu lipsit de imaginatie.

 • U.nnamed

  eu daca as cum sau daca as avea acces pe kickstarter as face geamul din spate al iphone4 o tastatura glisanta, transparenta, care atunci cand o scoti in afara se aprinde si o poti folosii…ar fi super tare asa ceva,exact cum e asta de sus dar ca nu tot telefonu doar tastatura.

 • iPad2istul

  Ok, e interesant! Dar mai intai trebuie inventata bateria transparenta si componente transparente. Asta numai daca nu cumva s-a ajuns deja la tehnologia de fabricatie de 22 picometri si baterie cuantica de 3×3 mm.

 • nedu

  mie nu mi-ar place un asa model

 • playhard

  00:23 … uitati-va cum face poza :X :X :X wow , ce animatie smechera :X nu m-as supara s-o vad in iPhone 5 :)))

 • TyT

  Super idee ! Partea cu ecranul transparent mi se pare foarte tare !

 • Georgescu

  Arata frumusel si tastatura pentru iphone 5 ar fi ideala dar nu cred ca va fi pe noul tel. Mai intai poate o sa apara la Htc dupa la Samsung si abea pe urma la Iphone ;))

 • Djrelly

  Super

 • Shadow

  Oameni buni, filmuletele astea sunt doar niste fantezii ale unora, dar acum practic vorbind: La ce ar putea sa-l ajute vreodata pe un utilizator sa aiba un telefon transparent? De ce mi-as dori eu vreodata sa am asa ceva? Ca sa-mi pot vedea mana prin el? Un ecran transparent mi se pare o prostie complet inutila. Acum la modul practic, daca in spatele telefonului am un perete alb, ce se intampla? Imi schimba telefonul culoarea textului pe negru ca sa-l pot vedea? Sau textul va trebui sa-si schimbe incontinu culoarea dupa culoarea care e prezenta in spatele telefonului doar ca sa-l pot eu citi? Mi s-ar parea foarte obositor la ochi asa ceva. De ce ar vrea vreodata un producator de telefoane sa faca un telefon transparent? Va spun eu.. Nu ar vrea! Pentur ca n-are absolut nici o utilitate asa ceva.
  In schimb tastatura aia proiectata ar putea fi utila in anumite cazuri… Asa ceva chair mi-ar placea sa vad la un telefon, pentru ca tehnologia exista de mult si s-ar putea face. Totusi nu cred ca o sa vedem asa ceva la telefoane in viitorul apropiat…