Apple lanseaza un update pentru Mountain Lion Developer Preview 4, implementeaza PoweNap si un nou meniu de notificari pentru Facebook

  In cursul serii trecute compania Apple a publicat un update pentru Mountain Lion Developer Preview 4, insa vorbim aici doar despre o modificare minora implementata in acelasi Preview 4. Prima modificare implementata in Mountain Lion are legatura cu FaceBook-ul deoarece Apple a implementat suport pentru Notifications Center, astfel ca acum veti fi atentionati printr-un mesaj de notificare in legatura cu aproape orice se intampla pe contul vostru. In meniul de setari al Notifications Center-ului aveti optiunea de a alege care actiuni pe Facebook sa va fie afisate in Notifications Center si modul in care apar ele.

  Cea de-a doua modificare implica implementarea functiei PowerNap in Mac-urile anumitor utilizatori. Folosind functia PowerNap un Mac isi poate actualiza email-urile, conturile iCloud plus multe altele atunci cand are capacul inchis si teoretic ar trebui sa fie sleep mode. Acest mod este implementat de catre Apple in ideea de a oferi utilizatorilor optiunea de a avea Mac-urile permanent actualizate, insa pastrand autonomia bateriei aproape intacta. OS X Mountain Lion ar putea fi lansat pe data de 19 iulie in Mac App Store si va contine nativ aceste functii pentru toti posesorii de Mac-uri.