Prima Pagina Apple Apple lanseaza un update pentru Mountain Lion Developer Preview 4, implementeaza PoweNap...

Apple lanseaza un update pentru Mountain Lion Developer Preview 4, implementeaza PoweNap si un nou meniu de notificari pentru Facebook

13

  In cursul serii trecute compania Apple a publicat un update pentru Mountain Lion Developer Preview 4, insa vorbim aici doar despre o modificare minora implementata in acelasi Preview 4. Prima modificare implementata in Mountain Lion are legatura cu FaceBook-ul deoarece Apple a implementat suport pentru Notifications Center, astfel ca acum veti fi atentionati printr-un mesaj de notificare in legatura cu aproape orice se intampla pe contul vostru. In meniul de setari al Notifications Center-ului aveti optiunea de a alege care actiuni pe Facebook sa va fie afisate in Notifications Center si modul in care apar ele.

  Cea de-a doua modificare implica implementarea functiei PowerNap in Mac-urile anumitor utilizatori. Folosind functia PowerNap un Mac isi poate actualiza email-urile, conturile iCloud plus multe altele atunci cand are capacul inchis si teoretic ar trebui sa fie sleep mode. Acest mod este implementat de catre Apple in ideea de a oferi utilizatorilor optiunea de a avea Mac-urile permanent actualizate, insa pastrand autonomia bateriei aproape intacta. OS X Mountain Lion ar putea fi lansat pe data de 19 iulie in Mac App Store si va contine nativ aceste functii pentru toti posesorii de Mac-uri.