Ryan Petrich dezvolta primele sale tweak-uri pentru iOS 6

  Ryan Petrich este un dezvoltator de tweak-uri si aplicatii pentru Cydia, iar intr-un repo special facut pentru iOS 6 a publicat 3 tweak-uri care au menirea de a modifica functionalitatea nativa a iDevice-urilor noastre. Acestea nu sunt primele tweak-uri pentru iOS 6 dezvoltate de cineva, primul tweak fiind lansat saptamana trecuta de un rus. Revenind la subiect, AntiTint, TinyCycler si Unlock iOS 6 Maps sunt tweak-urile facute de catre Petrich. Primul ar trebui sadezactiveze noua culoare/schimbarea culorii status bar-ului in iOS 6, al doilea ar trebui sa schimbe aleator culoarea acestora si ultimul activeaza functia FlyOver 3D pe iDevice-urile care nu o pot rula. Practic ultimul tweak este identic cu acesta, singura diferenta stand in faptul ca el poate fi instalat din repo-ul lui Petrich.

  iOS 6 poate fi jailbroken cu acest tutorial si Cydia o puteti instala cu acest tutorial, insa jailbreak-ul il puteti face doar pe iPhone 3GS/4 si iPod Touch 4G. Repo-ul in care gasiti acele tweak-uri este : http://rpetri.ch/ios6/.

4 COMENTARII

  1. […]   StatusTint este un tweak pentru iDevice-uri care are un nume similar cu cel pe care RyanPetrich il testeaza in beta repo-urile sale pentru iOS 6. In baza acelui tweak, dar avand o alta idee, un dezvoltator de aplicatii s-a gandit sa il lanseze in Cydia o alta create, iar cu ajutorul ei puteti schimba culoarea status bar-ului din iOS 5. Ideea a venit dupa ce Apple a implementat in iOS 6 un status bar care isi modifica culoarea in functie de aplicatia pe care o avem deschisa, insa acest tweak permite utilizatorilor sa modifice in ce mod doresc felul in care arata status bar-ul. […]