The Amazing Spider-Man – Prologue trailer a fost lansat de Gameloft(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g6fo3BMSjLA[/youtube]

  In cursul serii trecute compania Gameloft a publicat un prologue pentru jocul The Amazing Spider-Man care urmeaza sa fie lansat in App Store in viitorul apropiat. Titlul este dezvoltat in colaborare cu producatorii filmului cu acelasi nume, deci vorbim despre un joc care cu siguranta se va ridica la nivelul asteptarilor fanilor. Filmul The Amazing Spider-Man  urmeaza sa fie lansat in cinematografe in data de 28 iunie si presupun ca atunci va fi disponibil si versiunea din App Store dezvoltata de catre Gameloft, insa din pacate deocamdata nu se cunosc detalii in legatura cu pretul la care ar urma sa fie lansat titlul.

  The Amazing Spider-Man  ar urma sa functioneze pe toate iDevice-urile, ar urma sa aiba grafica Retina special conceputa pentru iPad 3 si eu presupun ca versiunea universala nu va costa mai mult de 5.49€.

4 COMENTARII

  1. o sa apara (sau a aparut…) si the amazing spider-man pe console si as vrea sa aiba ceva legatura intre ele(adica sa poata fi comparate) si de asemenea ziua mea e pe 29 deci ar fi un super cadou 🙂