Prima Pagina accesorii The iPhone Scuba Suit te ajuta sa filmezi sub apa folosind un...

The iPhone Scuba Suit te ajuta sa filmezi sub apa folosind un iPhone

  Vara a venit, lumea merge la mare si unii posesori de terminale iPhone vor sa-si ia dispozitivele cu ei in apa pentru a imprtaliza distractia care are loc departe de tarm. Avand in vedere ca iDevice-urile nu pot “rezista” sub apa fara sa se strice, cei de la Photojojo au lansat iPhone Scuba Suit, o husa pentru terminale iPhone care le permite sa utilizati aceste dispozitive sub apa. In acest articol aveti cateva imagini ale husei, ea va protejeaza complet iPhone-ul impotriva contactului cu apa, insa partea interesanta este ca prin ea puteti utiliza dispozitivul vostru, puteti filma, puteti face practic aproape orice.

Fortunately, with an iPhone Scuba Suit, your iPhone can fulfill its fantasies of subaqueous photo expeditions. It’s a 100% water-proof case that’ll give you the dreamiest underwater iPhone photos. If dipping your iPhone in water sounds inconceivable, conceive it! Each iPhone Scuba Suit is factory tested to guarantee that not a single drop will get inside. The case latches shut to create a liquid airtight barrier that keeps your iPhone safe underwater. We’ve tested this case with our own precious iPhones, so you know it’s the real deal. Unlike other waterproof cases that have hard screen covers that don’t work well when wet, this case has a touch-sensitive gel screen cover that makes shooting photos underwater extra easy. Who wants to be fumbling with a phone underwater? You can only hold your breath for so long!

  Photojojo spune ca a facut pentru aceasta husa o parte frontala speciala dintr-un gel care are o compozitie ce permite utilizarea touchscreen-ului sub apa, deci veti pastra functionalitatea iDevice-ului chiar si atunci acnd el este complet scufundat sub apa. Daca sunteti interesati sa cumparati o asemenea husa, atunci trebuie sa scoateti 60$ din buzunare si sa plasati o comanda aici.

 • Bogdan

  stai un pic are o gaura pentru butonul de silent cum de nu intra apa 0_0

 • Qclauu

  Nu are gaura…e folie si acolo. Interesant dar inutil pentru mine cel putin.

 • lich

  Cati metri sub apa merge ?

 • Dragos

  Nu are rost investita te duce dublu cu transport din america .. In cazul in care fac livrari in romania..

 • TyT

  O punga e mai ieftina :))))

 • Paul M.

  un prezervativ innodat la capat

 • Andrei Tanase

  Daaa, si te uiti la poze cu gust de capsuni :))

 • dmoomd

  in curand or sa inventeze si o miniparasuta sa filmezi cand il arunci din avion!bineinteles ca o sa te arunci si tu dupa el 😀

 • liviu

  Stie cineva daca se abureste? din ultima poza cam pare aburit la camera

 • PaulSkate

  Cat costa oare

 • ionatan

  eu am luat o carcasa de la the joy factory.. carcasa a fost 40$ si transportul 20$. nu am luat-o direct de la ei de pe site.. am luat-o de pe ebay. parca la ei era 40 sau 50$ transportul. a mea rezista pana la 6 metrii. am folosit-o de mai multe ori.. dar daca o tin mai mult de 30 min se face condens.. si trebuie desfacuta si stearsa pe interior.