Prima Pagina aplicatii iOS 6 si Google Maps traffic data pentru Bucuresti(Video)

iOS 6 si Google Maps traffic data pentru Bucuresti(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CAY6PqlFqwQ[/youtube]

  V-am spus astazi ca Google Maps incepe sa afiseze informatii despre trafic pentru Bucuresti, informatiile fiind disponibile direct in aplicatia Maps a iDevice-urilor noastre. Avand in vedere ca in iOS 6 Apple a scos sistemul Google Maps din interiorul aplicatiei Maps si l-a inlocuit cu altul propriu, probabil va intrebati cum va functiona totul pe iDevice-urile noastre. Ei bine in clipul video de mai sus aveti raspunsul, sistemul va functiona in continuare aproape la fel de bine, dar prin intermediul browserului Safari. maps.google.com poate fi accesat prin intermediul browserului Safari de pe iDevice-urile noastre si cu ajutorul sau va puteti localiza pe harta, puteti utiliza sistemul de trafic plus multe altele.

  Desigur ca nu veti putea calcula rute catre anumite destinatii, insa macar aveti acces la toate informatiile oferite de Google, inclusiv acest sistem recent introdus pentru tara noastra. In acelasi mod puteti utiliza hartile de pe maps.bing.com sau maps.nokia.com, insa trebuie sa stiti de la bun inceput ca experienta de utilizare nu va fi la fel de buna precum cea oferita de catre aplicatia Maps.

 • Ion

  Mi se pare chiar ok sa arunci un ochi inainte sa faci un drum prin B, desi sunt cunoscute strazile si orele la care traficul este aglomerat.

 • ovidiu

  cum se numeste piesa?

 • Daniel Ristea

  lol tu chiar pleci de la premiza ca toata lumea va fi pe ios 6 in toamna.

 • Stiu ca tu esti suparat pe Apple si vrei Android sau ceva, dar da, extraordinar de multi posesori de iDevice-uri vor trece la iOS 6 in toamna. Romania e doar o extrem de mica pata pe harta Apple si nu va conta ca faci sau nu faci tu update la iOS 6.

 • bogdan

  oare chiar nu se va mai putea pune google maps pe ios 6?! uhm… greu de crezut…

  as fi tare dezamagit sa vad ca nu mai am google maps ci miezria aia de harti facuta de apple.

 • Florin Matei

  Bogdan, tu nu ai citit tot articolul, recunosti?
  Intri din Safari si ai google maps.

 • Ionut

  Asta cu Google maps din safari e ca si cum Microsof ne-ar obliga acum sa folosim browserul nostru preferat din IE. Ar fi o treaba daca ai putea sa-ti selectezi serviciul pe care il vrei. Vreau aplicatia Maps sa folosesca X sau Y. Daca nu, macar sa o pot sterge si sa-mi instalez serviciul meu preferat.

 • Cosmin

  @Ionut: Sa fim seriosi, nici un sistem de operare mobil nu iti da asemenea libertate. One can only hope 🙂

 • @zaone Imi zice ca videoul nu e disponibil pe mobil(sunt pe iPad)

 • djcata

  ar trebui sa iti dea libertatea asta , si noi utilizatorii ar trebui sa o cerem