Prima Pagina Apple OS X Mountain Lion ar putea fi disponibil pe 17 iulie conform...

OS X Mountain Lion ar putea fi disponibil pe 17 iulie conform Apple

  Zilele trecute v-am spus ca Apple ar putea lansa OS X Mountain Lion pe data de 19 iulie, informatiile fiind disponibile de la “surse” din interiorul companiei Americane. Astazi vin si va spun ca noua versiune a OS X ar putea fi lansata pe 17 iulie si informatia vine dintr-un slide prezentat de catre Apple la WWDC 2012, slide care nu a avut parte de prea multa atentie. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca in partea dreapta exista o iconita a aplicatiei Calendar care mentionata data de 17 iar textul de deasupra numarului par a fi indicativul lunii iulie.

  Desigur ca nu e vorba despre o confirmare sigura cu privire la posibila data a lansarii, insa un asemenea “hint” inclus in sliderule prezentarii de la WWDC 2012 este cu siguranta mult mai credibil decat informatiile venite de la diverse “surse” din interiorul Apple.

 • crocodilu

  saracii, e imposibil pentru ei sa prezinte iconita aia de la Calendar, fie pt OS X sau pentru iOS ca se vor naste zeci de zvonuri , orice numar ar fi pe ea 🙂

 • AllexChyu

  crocodilule, uite-te k scrie si luna

 • crocodilu

  JUL ? in cazul asta.. sa zicem 🙂

  Ptiu c-am descoperit si eu ceva acum, n-am bagat niciodata de seama. Calendarul isi schimba icoana zilnic si arata ziua curenta ! Ca sa vezi 🙂 si pe iOS si pe Mac.

 • dan

  La ios 6 lasarea e la sfarsitul lui septembrie. 🙂

 • ticu

  Am hackintosh-uit cu succes 10.8 DP4. Indata ce apara, pregatesc portofelul 🙂 20 de $ merita, zic eu. Voua va place noul sistem?