MagSkin – o folie magnetica pentru iPhone(Video)

  MagSkin este o folie magnetica pentru terminale iPhone care asteapta sa fie finantata prin intermediul website-ului KickStarter. Dupa cum puteti observa si din clipul video de mai sus, carcasa este capabila sa se ataseze pe aproape orice fel de suprafata metalica multumita felului in care a fost conceputa de catre creatorul ei. Folia se lipeste de carcasa iPhone-ului cu ajutorul unui adeziv special care este capabil sa tina iPhone-ul nu numai atunci cand nu il asezati pe o masa ci chiar si atunci cand il “lipiti” de o usa metalica a unei cladiri, de usa unei masini, sau de orice fel de alta structura metalica.

MagSkin is an adhesive skin that can be applied to your iPhone 4 and iPhone 4S to fully support the weight of the smartphone when placed vertically against a refrigerator or other ferrous metal. MagSkin includes access for the rear facing camera and flash. Overall, the MagSkin backing is less 1 millimeter in thickness with an added custom outer vinyl sheet. The MagSkin stays put with pressure sensitive adhesive that removes easily and cleanly from the back of the iPhone.  This skin is like many other non-magnetic skins for the iPhone, and can easily be reapplied and adjusted to get the skin aligned correctly.

  Folia este foarte foarte subtire, insa asta nu inseamna ca ea nu este capabila sa va protejeze dispozitivul impotriva unei lovituri sau sa vi-l tina ferm in loc atunci cand il “lipiti” de ceva. Proiectul MagSkin inca mai are destul timp pana la completarea perioadei de finantare, deocamdat aputina lume s-a aratat interesata de ea, insa nu se stie cati bani se vor strange in final.

4 COMENTARII

  1. De prezentare.. 🙂
    Oft: au la vodafone (cel putin in zona oltenia) niste semi-carcase interesante pt. 4/4S. Se ataseaza doar pe partea din spate, si pe lateral pana in partea metalica (au pe interior o folie 3m) iar ele sunt din inox. Pana acum sunt multumit de ele, sunt rezistente si nu afecteaza calitatea pozelor cu blitz.