Prima Pagina 3G iPhone 5 ar urma sa functioneze atat pe retele 3G cat si...

iPhone 5 ar urma sa functioneze atat pe retele 3G cat si pe retele 4G LTE

  iPhone 5 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an si deja se fac presupuneri cu privire la functiile pe care dispozitivul ar urma sa le aiba. Un analist american sustine ca viitorul terminal al companiei Apple ar urma sa functioneze atat pe retele 3G cat si pe viitoarele retele 4G LTE. Practic Apple ar urma sa implementeze in iPhone tehnologia folosita deja in tableta iPad 3 care este compatibila cu retelele 3G pe care pot fi atinse videze de pana la 43 Mbps si cu retelele 4G LTE pe care pot fi atinse videze de pana la 72 Mbps insa marea problema este ca tableta iPad 3 nu functioneaza decat pe retelele 4G LTE din America de Nord.

Picking up intel from suppliers, Wu sees a new form factor, a slightly larger screen, and 4G LTE support built into Apple’s next flagship phone. These features should help the upcoming iPhone outscore the iPhone 4 and 4S at picking up new customers and enticing existing ones to upgrade.

  Personal cred ca exista sanse de 80% ca aceasta compatibilitate cu retelele 4G LTE sa fie implementata in viitorul terminal iPhone, problema este ca dispozitivul nu va functiona cu retelele 4G din Europa sau din alte tari de pe glob. Chiar si asa, in Romania il vom putea utiliza, de exemplu, pe reteaua Orange 3G DC-HSDPA care ne permite sa navigam pe internet la viteze de pana la 43 Mbps. In lipsa 4G-ului avem la dispozitie alte retele foarte rapide, acum ramane de vazut daca Apple ne va permite sa navigam pe internet la viteze atat de mari.

 • Mitel

  Pacat …. Cum ma 4g ? Ce sa faci cu el in romanica ? Nici 3g nu merge bine la noi :))

 • Merge 3G-ul in orase. Chiar foarte ok.

 • Bogdan

  Daja am strans bani pt iPhone 5. Nu mai am rabdareeeee.

 • Imi place ca baga toate tehnologiile posibile dar cel mai important lucru este uitat, bateria. Nu-i problema de acum o sa mergem la terase si nu o sa mai intrebam daca se fumeaza ci daca are o priza goala!!!

 • Narcis

  la mine in Oradea 3G-ul e foarte bun. Si in unele localitati… dar cu iOS 6 asta nu stiu de ce nu mai am semnal bun… nici cand am datele celulare scoase nu e bun…inainte aveam semnal plin in casa,acum am maxim 3-4 linii

 • Bibeca

  Nu ma intereseaza… Atita timp cat a marit ecranul e o paleta de tenis, o porcarie si o timpenie. Toata lumea va ride de firma Apple. Pentru ca a copiat chinezarii.. Mai bine pastreaza aceeasi dimensiune si acelaso ecran si mareste rezolutia la 1920×1080 P si le va da peste nas la toata planets

 • Si ce faci cu full hd pe iPhone? Serios acum, ce naiba facu cu asa ceva?

 • Narcis

  Chiar asa…:)

 • Deleteplz

  De acord cu @Bogdan :))
  Auzi…daca portul pt cablu USB s-a micsorat…”gaurelele” alea stanga/dreapta… se refera cumva la sunet stereo? 😛

 • Pingback: CEO-ul France Telecom crede ca iPhone 5 nu a fi compatibil cu retelele 4G din Europa(Video) | iDevice.ro()