Wearcom – haine “touchscreen” compatibile cu iDevice-urile

  Ecranele touchscreen sunt construite folosind o tehnologie care din pacate nu permite utilizatorilor sa le controleze atunci cand intre ecran si mana se interpun diverse materiale. Din pacate, sau poate din fericire, nu puteti controla un iDevice care se afla in buzunar pantalonilor vostri, dar asta numai daca nu puratati o pereche de jeans produsi de catre cei de la Wearcom. Compania aceasta a conceput jeans pentru barbati si femei care au un buzunar special pe piciorul drept, iar din acel buzunar puteti utiliza oricare dintre iDevice-urile voastre deoarece materialul care tine iPhone-ul in loc transmite curentul electric si astfel permite interactiunea cu ecranul.

The DELTA415 Wearcom™ jeans are here to change the way we wear our jeans and our smartphones. The straight leg cut jeans are expertly constructed of premium coated denim for a deep indigo color and ultra soft organic cotton pockets in OD green color as a tribute to our military heritage. The DELTA415 jeans feature our Gen-2 Wearcom™ smartphone pocket with a zippered flap for a more discrete look, secure and easy retrieval, and full usability of the smartphone while sitting down. These jeans are made of coated, 100% cotton premium denim for a deep indigo color and a great feel. The ultra soft organic cotton pockets are an OD green color as a tribute to our military heritage. The patented Wearcom™ pocket is made of durable polymer film to allow for complete interactivity with any touch screen device.  A button hole above the genuine leather film edge opens into the front pocket for threading headphones/mic wire into right pant pocket.

  DELTA415 Wearcom™ este numele jeansilor contin un buzunar special cu fermoar ce este acoperit de o folie durabila din polimer care permite utilizatorilor sa interactioneze cu orice fel de ecran touchscreen. Cei de la Wearcom nu sunt primii care lanseaza haine cu buzunare speciale pentru iDevice-uri, insa ei sunt primii care implementeaza buzunare care permit utilizarea ecranelor touchscreen, iar daca va intereseaza o asemenea pereche de jeans atunci trebuie sa scoateti nu mai putin de 160$ din buzunare. Mai multe informatii gasiti pe website-ul oficial de unde ii si puteti cumpara.