Flipboard update disponibil in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T8thK3mPOMY[/youtube]

  Flipboard este o aplicatie pentru iDevice-uri care a fost lansata acum cateva luni in App Store si atunci va schimba modul in care priviti retelele sociale, blogurile si metodele prin care pot fi citite informatiile de pe acestea. Flipboard se conecteaza la conturile tale de pe retelele de socializare si iti arata, sub forma unor articole dintr-o revista, toate informatiile disponibile acolo, dar si cele de pe site-urile pe care le accesezi. Totul este frumos ordonat, intr-un format intuitiv, care daca nu este pe placul vostru poate fi rearanjat dupa propriile nevoi. Aplicatia ne permite sa vizualizam update-urile de pe Facebook, Twitter, Google Reader si Flickr, dar nu doar atat pentru ca aceste servicii sunt integrate in ea si vom putea interactiona cu prietenii nostri direct din aplicatie.

  • Connect Flipboard to Google+ to enjoy the activity in your stream and circles in the form of a beautiful magazine.
  • Log in to YouTube to flip through videos being uploaded and shared by the channels you follow.
  • Fully localized editions for Germany, Italy, Korea, Netherlands and Spain—including hundreds of regional recommendations in the Content Guide.

In cursul serii trecute aplicatia Flipboard a fost actualizata si mai sus aveti listat intregul sau changelog. Aplicatia a fost initial disponibila doar pe tableta iPad, insa acum o puteti instala gratuit pe oricare dintre iDevice-urile voastre.

Pretul initial:
Numele:
Flipboard: Your Social News Magazine

Gratuit

s





Developer: Flipboard, Inc.
Universala
Categoria: News


Descriere: Beautifully designed for iPad and iPhone, Flipboard creates a personalized magazine out of everything being shared with you. Flip through your Facebook newsfeed, tweets from your Twitter timeline, photos f…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.8 Mb