Portals for iPad – un browser interesant pentru tableta iPad

3

  Portals for iPad este un nou browser lansat in cursul serii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem vizualiza mai multe pagini web in acelasi ecran al tabletei. Acesta nu este primul browser care aduce o asemnea functionalitate pentru iDevice-uri, insa spre deosebire de alte browsere de acelasi gen, acesta ne permite sa redimensionam paginile web in timp real pentru a le face mult mai potrivite pentru ceea ce dorim noi sa vedem. Browserul este limitat in functionalitate, aceasta fiind singura sa utilitate, dar si deosebire fata de browserele de acelasi gen disponibil in App Store.

Portals is an awesome new web browser for iPad that allows you to view multiple webpages and sites at once. You can touch the browser portals, resize them, rotate them, swipe them around, and more! It’s a natural and fun browsing experience.

  Portals for iPad nu are setata o limita de website-uri pe care o puteti deschide in acelasi ecran, deci puteti vizualiza oricate doriti, insa intreaga experienta poate fi incercata numai pe iPad. Browserul poate fi instalat din Cydia, din repo-ul BigBoss.