Stereomood cauta muzica in functie de starea ta de spirit

8

  Stereomood este o aplicatie pentru iDevice-uri lansata zilele trecute in App Store, iar cu ajutorul ei descoperiti muzica in functie de starea voastra de spirit. Aplicatia functioneaza pe baza playlist-urilor care sunt cautate dupa asa-zisele “stereotags”, care in esenta reprezinta starile voastre de spirit. Aplicatia are cateva sute de tag-uri de acest gen si pentru fiecare tag in parte listeaza cateva playlist-uri concepute in baza informatiilor adunate de pe internet, mai exact de pe website-uri sau bloguri in care se prezinta asemenea lucruri.

Stereomood turns your mood into music on the go. Our brand new iPhone app will allow you to bring the stereomood experience always with you. Feeling happy, sad, dreamy or lost in Jamaica? With the click of a button you’ll have a ready-made playlist for every time in your life: choose your mood from our stereotags, listen, discover new music, tag and share your emotions in music. 

  • download and listen for free 
  • listen to over 100 mood playlists
  • share your mood and your favorite tracks on Facebook and Twitter
  • tag the songs by mood, helping us to build the mood based playlists
  • discover new artists through your mood
  • discover your emotional profile
  • send us your photo, we’ll bring your photo to life, every week
  • if you find ads annoying buy us a coffee and get rid of them

  De indata ce deschideti aplicatia vi se cere fie sa va logati folosind contul vostru de Facebook, fie sa faceti un cont nou, acest pas fiind necesar pentru a utiliza aplicatia. Dupa logare ajungeti in meniul principal unde aveti un banner promotional care se plimba in partea de sus a ecranului, iar in partea centrala aveti o lista foarte lunga de stereotag-uri. Alegand un stereotag de acolo veti fi dusi catre lista de melodii facute special pentru el si prima melodie din lista va incepe sa ruleze. Stereomood este o metoda buna de a va relaxa sau de a va incepe ziua, aplicatia este gratuita in App Store insa functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Stereomood – Tuning My Emotions

Gratuit

s

Developer: Stereomood s.r.l.
Categoria: Music


Descriere: Stereomood turns your mood into music on the go. Our brand new iPhone app will allow you to bring the stereomood experience always with you. Feeling happy, sad, dreamy or lost in Jamaica With the click of …


Dimensiunea aplicatiei este: 6.0 Mb