Prima Pagina aplicatii Wheres My Perry? – un nou joc dezvoltat de catre Disney(Video)

Wheres My Perry? – un nou joc dezvoltat de catre Disney(Video)

[youtube]http://youtu.be/zReqxFQxQIw[/youtube]

  Disney, dezvoltatorii celebrului joc Where’s My Water?, au dezvoltat un nou titlu pe care il vor numi Wheres My Perry? si il vor lansa in curand in App Store. In clipul video de mai sus avem un mic teaser pentru joc si el este legat de Where’s My Water?, probabil cel mai popular joc al companiei Disney. Se pare ca Wheres My Perry? va fi o continuare a celebrului Where’s My Water?, deoarece in descrierea teaser-ului cei de la Disney ne prezinta un gameplay foarte asemanator cu cel al titlului disponibil acum in App Store, deci este ca Perry il va inlocui pe crocodilul Swampy.

WHERE’S MY PERRY IS THE LATEST PUZZLER FROM THE MAKERS OF WHERE’S MY WATER AND DISNEY!

Where’s My Perry is a challenging physics-based puzzler where you need to use water in all its different forms – ice, steam and liquid – to solve the puzzle. Overflowing with intuitive controls, vibrant spy-themed graphics, and best of all, lasers, you will be immersed in the world of Agent P! Coming soon to mobile devices. 

  In momentul in care Disney va lansa Wheres My Perry? va voi anunta prin intermedul unui articol nou.

 • Catalin

  abia astept… am twerminat “WM water?”. Il cumpar si pe asta. 😀

 • Claudiu

  Perry ornitorincul :))….Abia astept

 • Tenou

  Disney nu mai are idei pentru jocuri si se apuca sa recicleze. Asa cum a facut si cu temple run(brave)

 • Alain

  @tenou: tu asta ai inteles din ce a facut Disney? Where’s my perry este o alta versiune a Where’s my water. E ca si cum mi-ai spune mie ca Rovio nu mai are idei si a lansat angry birds space si se apuca sa recicleze.
  Asta e jocul meu preferat din appstore si abia astept sa se lanseze, ca am vazut de multe ori pe facebook poze 😀 Si clipul e comic :))

 • vreau sa joc de ce nu se poate

 • cristina

  de ce nu se lanseaza jocul?