Apple se pregateste sa lanseze o versiune imbunatatita a programului iTunes

1

iTunes Logo

  V-am spus in luna aprilie ca Apple lucreaza intens la dezvoltarea iTunes 11, o noua versiune a programului care va schimba modul in care utilizam magazinele virtuale de muzica, aplicatii si filme, dar si modul in care interactionam cu iCloud. Pentru inceput Apple intentioneaza sa imbunatateasca modul in care cautam si descoperim continut in magazinele sale virtuale, dar sistemul prin care administram continutul descarcat deja din iTunes. Practic Apple incearca sa schimbe modalitarea prin care vizualizam intreg continutul descarcat prin iTunes si disponibil in iCloud astfel incat sa putem reinstala mult mai usor in Mac/iDevice-uri tot ce avem nevoie.

  Partea a doua a schimbarii are legatura cu implementarea unui sistem de partajare a melodiilor din iTunes pe retelele sociale, si aici vorbim probabil despre butoane dedicate pentru Facebook/Twitter. Apple incearca sa faca si ceva foarte interesant pentru utilizatorii sau, mai exact incearca sa convinga casele de discuri sa permita utilizatorilor sa asculte gratuit melodiile partajare de catre prietenii lor, insa deocamdata nu se stie ce sanse de reusita are aceasta propunere.

  Exista oricand si posibilitatea ca Apple sa refaca design-ul magazinelor sale virtuale din moment ce App Store-ul pentru iDevice-uri a fost refacut, insa deocamdata detalii despre aceasta posibila modificare nu se cunosc. iTunes 11 ar urma sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an.