PhotoExif afiseaza informatii detaliate despre pozele facute cu iDevice-ul tau

  PhotoExif este un tweak publicat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afla informatii detaliate despre pozele facute pe iDevice-urile noastre. Tweak-ul afiseaza informatiile exif ale unei poze, adica animatii detaliate despre DPI, rezolutie, orientarea ecranului, luminozitate, ETC, practic informatii de care un fotograf amator sau profesionist are nevoie pentru a imbunatati modul in care face pozele. De indata ce instalati tweak-ul el va afisa un buton nou in interfata din care puteti partaja pozele facute pe iDevice-urile voastre, iar apasarea acelui buton va genera o lista de informatii precum cea de mai sus.

  Tweak-ul nu are vreun meniu de setari, functioneaza de indata ce il instalati, insa trebuie sa aveti macar iOS 5.x instalat. PhotoExif este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU

  1. Sa imbunatatesti modul in care faci poze inseamna sa poti modifica shutter speed, apertura si ISO-ul..eu n-am gasit asa ceva, deci nu prea gasesc utilitate pt photoExif.