Prima Pagina Apple Apple obtine controlul asupra domeniului iPad3.com

Apple obtine controlul asupra domeniului iPad3.com

  Acum cateva zile v-am spus ca Apple incearca sa obtina controlul asupra domeniului iPad3.com si iata ca avocatii companiei americane au reusit sa isi duca la bun sfarsit treaba. Domeniul cerut de Apple a trecut deja sub controlul unei companii care in trecut a fost contractata de catre Apple pentru a achizitiona domenii de internet, semn ca totul s-a desfasurat fara probleme. Aproape o saptamana a trecut de la introducerea cererii la WIPO si desi organizatia respectiva nu a precizat nimic oficial, domeniul a fost deja transferat.

  Printr-o procedura similara Apple a obtinut controlul asupra domeniului iPhone5.com si probabil va actiona la fel pentru a obtine in viitor alte domenii.

 • Claudiu daniel

  Bun si cat ia costat!? Sau pastreaza secret !!?

 • Cristi

  Money is the power

 • Tod

  Nu i-a costat nimic. S-a mai discutat alte dati ca e vorba de trademark.

  Eu nu inteleg de ce nu si le iau de acum pana la iPhone20.com si iPad20.com..

 • oaky

  @Tod viseaza in continuare… nu are cum sa vina Apple sa ia un domeniu doar de dragul numelui, nu exista marca Ipad3 inregistrata nicaieri deci nu incalca nimic, asa ca ramane exact ce a scris Claudiu… cat a costat.

 • Robert

  Asa stiam si eu ca domeniile .com daca l-ai luat tu primul ramane al tau cine il vrea trebuie sa iti faca o oferta de cumparare corectati-ma daca gresesc .

 • @Robert Sau poti sa il cedezi… pur si simplu… 🙂