Prima Pagina aplicatii Dragi dezvoltatori, va rog sa implementati asemenea sisteme in toate jocurile

Dragi dezvoltatori, va rog sa implementati asemenea sisteme in toate jocurile

iCloud

  In urma cu doar cateva luni unele companii dezvoltatoare de aplicatii pentru App Store au promis utilizatorilor ca vor avea posibilitatea de a continua pe o tableta iPad un joc inceput pe un iPhone si viceversa. Practic voi cumparati un joc pe iPhone, el se instaleaza automat si pe iPad, incepeti sa jucati pe iPhone cateva nivele ale acelui joc, faceti un anumit progres, dar apoi vreti sa treceti pe iPad. Daca nu jucati un titlu precum CSR Racing, atunci veti constata cu dezamagire ca profilul vostru nu a fost transferat de pe iPhone pe iPad cand deschideti jocul, insa daca jucati acel titlu sau altul asemanator, atunci observati ca in momentul in care deschideti tableta aveti tot profilul vostru disponibil impreuna cu tot progresul din joc.

  Multi dezvoltatori au promis ca vor implementa asemenea sisteme in jocuri, foarte putini s-au tinut de cuvant si sunt dezamagit de cei care nu au facut-o inca. Consider ca asemenea sistem nu doar ca sunt utile, ci sunt obligatorii pentru orice producator care se respecta doarece el da utilizatorului posibilitatea de a experimenta jocul pe mai multe terminale mobile, dar fara a pierde din functionalitate. Sper ca pana anul viitor majoritatea jocurilor importante sa aiba asemenea sisteme incluse, insa ele sunt greu de dezvoltat si nu oricine isi permite sa le ruleze.

 • ss33

  nici nu stiam ca exista asa ceva pt jocuri. suna misto…

 • yoyoo29

  mie mi se pare destul de bugos sistemul pe CSR RACING

 • Bogdan

  Nu e adevarat. Sistemul nu este greu de implementat, pentru asta a fost introdus iCloud Sync. CSR are un sistem propriu pentru ca permite joaca in multiplayer. Restul aplicatiilor ar putea pur si simplu sa pună salvările din folderele jocului in iCloud. pentru ca permite joaca in multiplayer. Restul aplicatiilor ar putea pur si simplu sa pună salvările din folderele jocului in iCloud.

 • Cyprian

  Infinity blade 2 are acest sistem,imi pot continua progresul si pe alt device,de unde am ramas.Ar fi ok sa fie inplementat in mai multe jocuri.La real racing a trebuit sa incep jocul de la capat pe iphone asta dupa ce pe ipad il terminasem.

 • Blitzkrieg

  In GTA III merg salvarile(noroc ca am dat restore si eram la ultima misiune 😀 )

 • ticu

  Ca si datadeposit din Cydia. pot uploada setarile programelor/jocurilor pe dropbox. idee buna.

 • Daddy

  CSR Racing sincer e cel mai bine gandit joc pe ios facut vreodata,e foarte addictive,tot sistemu gandit e bestial

 • Anonymous

  ciudat, eu cand ies din csr racing si intru iar nu salveaZa nimic, oricum nu prea e cine stie ce acest joc. E naspa

 • Georgescu

  Eu am o aplicatie Modern War pe idevice si am sters aplicatia am resoftat idevice-ul si am instalat-o din nou. Jocul este online. Se poate pe baza unui username si un password sa iti transferi pe un alt idevice.

 • Vlad.P

  Si mie mi se pare foarte bun CSR, nu am descoperit insa partea de multiplayer inca…Care e schema? 🙂

 • Xyzt

  La Swordigo e asa; foarte fain. Le salveaza in iCloud. 😉

 • vlad

  la fel si pe zombie highway. poti sa faci asta